Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 12.01.2016

( Votes )
Овен
Не трябва днес да разчитате прекалено на своя любим човек, дори да е много отговорен и надежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи наистина само от Вас, защото иначе ще бъде голяма вероятността да сгрешите и да се получи съвсем не онзи реаултат, който бихте искали.

Продължение...

 

Хороскоп за 11.01.2016

( Votes )
Овен
Днес Вашия любим човек със завидно упорство ще Ви разказва за някоя своя нова идея, която едва ли ще Ви е интересна, както на него. Само че не само ще трябва да я изслушате, а даже и да кимате с ентусиазъм: оказва се, че няма да измте никакъв друг изход.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.01.2016

( Votes )
Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак... И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Продължение...

 

Хороскоп за 09.01.2016

( Votes )
Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Продължение...

  

Хороскоп за 08.01.2016

( Votes )
Овен
Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво настроение ще се намира сега Вашия събеседник. Така ще бъдете готови за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в последствие може да Ви свържат много здрави и дълготрайни отношения. И освен това небесата ще Ви помогнат да възстановите онова, което сте си мислели, че е приключено завинаги.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.01.2016

( Votes )
Овен
Както обикновено ще попадате в нелепи и неловки ситуации. Вие просто сте шампион по „не ставащо” и „неподходящо”. По начало се отнасяте към това с насмешка, но скоро тенденцията ще започне да Ви дразни не на шега. Търпението не би Ви било излишно, но днес май няма от къде да го вземете. Така че не се учудвайте от спорове и разправии, а просто се опитайте, да сте по-сдържани. Не би било зле повече да почивате и по-малко да работите.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.01.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Подходящ ден за среща с влиятелни хора, а и за преговори. Ще успеете да направите приятно впечатление, да представите своите достижения в най-добра светлина, както и да заслужите одобрение и похвала. Може да бъдат обсъждани финансови и кариерни перспективи и има вероятност да Ви предложат нещо интересно. Вероятна е среща с човек, който някога е изпитвал към Вас силни чувства. Неочаквано може да се окаже, че тези чувства не са угаснали.

Продължение...

Хороскоп за 06.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Страница 457 от 463

<< Начало < Предишна451452453454455456457458459460Следваща > Край >>