Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 16.02.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Противоречията между Вас и другите хора може да се изострят поради Вашата собствена амбициозност и самонадеяност. Не е изключено някой да завиди на Вашата смелост и свободолюбие, на големите Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е важно, да не се самозабравите ! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е далече от истината. Освен това трябва да помните, че няма да минете без партньори. В отношенията си към тях бъдете сдържани, но справедливи, и не минавайте установените граници в общуването.

Продължение...

Хороскоп за 16.02.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 15.02.2016

( Votes )
Овен
Ще постигнете доста добри резултати, ако се съсредоточите върху реализацията на собствените идеи. Трудно ще Ви се удава да изпълнявате чужди нареждания и дори да се опитвате, все нещо ще забравяте и обърквате. Търудно ще Ви бъде, и ако предстоят делови преговори: няма да дооцените своите опоненти и е много възможно да попаднете в глупаво положение. Близките ще се стараят да повдигнат настроението Ви, но Вие ще сте кибритлия и при всяко недоразумение ще избухвате, без дори и да се опитате да скриете своите негативни емоции. Само че такова поведение някак Ви отива днес, и никой няма дори да помисли, да Ви се разсърди.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.02.2016

( Votes )
Овен
Ако сте си намислили да живеете с Вашия любим човек дълъг и шастлив живот и да умрете след сто години в един и същ ден, именно днес е най-подходящия ден да намекнете за това.Само че тънко и внимателно, за да не изплашите хубавия човек : възможно е в главата му още да не е минавала такава мисъл...

Продължение...

 

Хороскоп за 13.02.2016

( Votes )
Овен
Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че заслужавате нещо по-достойно, трябва да се настроите на действена вълна . Ако днес предприемете решителни действия, имате всички шансове да попаднете на събеседване в известна компания или да убедите потенциалния си работодател, че сте достойни за съответната висока длъжност. Днес сте особено обаятелни и привлекателни, но започващите от този ден отношения няма да бъдат трайни.

Продължение...

  

Хороскоп за 12.02.2016

( Votes )
Овен
Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?...

Продължение...

 

Хороскоп за 11.02.2016

( Votes )
Овен
Колкото и да се стараете днес да угодите на своя любим човек, едва ли ще можете да го направите. И не защото той няма да оцени Вашите усилия, а защото няма да е във Вашата власт да го направите доволен и щастлив, нито пък е във Вашата компетенция.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.02.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Овните трябва да са готови за финансови загуби. Денят може да бъде свързан с нещо, което да предизвика понижение на заплатата, глоби, загуби и други прочие неприятни сюрпризи. Някои представители на знака може да пострадат от недобросъвестни делови партньори. Освен това, професионалните Ви позиции съвсем не може да бъдат наречени надеждни. Недоброжелателите ще направят всичко възможно, за да развалят деловата Ви репутация. Общуването с близките ще даде възможност добре да отпочинете и приятно да прекарате времето си. Само че трябва да сте на ясно, че едва ли приятелите и роднините ще разберат, колко сериозни са Вашите проблеми и какви са техните причини. Затова и не се надявайте на полезни съвети.

Продължение...

Хороскоп за 10.02.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Страница 452 от 463

<< Начало < Предишна451452453454455456457458459460Следваща > Край >>