Вижте Хороскопа си - дневен, седмичен, месечен и годишен. Работа, кариера, пари, здраве, любов - всичко това ще разберете от хороскопите на Ламята.ком. Horoskop za utre i vdrugiden. хороскоп за 2015, xoroskop

Хороскоп за 10.01.2019

Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.01.2019

Овен
Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.01.2019

Овен
Изпълнението на професионалните задължения ще изисква от Вас значителни усилия. Бъдете готови за преодоляване на препятствия, възникващи по най-непредсказуем начин на пътя Ви. Възможни са трудности в общуването, конфликти с партньори, колеги или ръководители. Не взимайте ставащото близко до сърцето си и се старайте да запазите спокойствие дори в моменти, когато по Ваш адрес ще звучат лишени от всякакво основание упреци. Свободното си време е най-добре да прекарате с хора, които познавате от отдавна. Работата е в това, че новите познати могат да Ви „спретнат” неприятни сюрпризи. Романтичните отношения са стабилни. Ако в последно време сте имали период на разправии и разногласия, ще може да разрешите проблемите си.

Продължение...

   

Хороскоп за 07.01.2019

Овен
Трудете се - този ден е свързан с успехи, но тези успехи няма да са леки, нито случайни. Ще успеете много да постигнете на професионалното поприще, да блеснете с делови качества и да се покажете в най-добра светлина. За съжаление в сферата на личните отношения не всичко ще върви така гладко. Тук за проява на инициатива не е желателн дори да се мисли. Ходенето след своите капризи и необмислените постъпки съвсем не са желателни, а в интерес на точния израз - недопустими са. Денят също е подходящ за всякакви домашни дейности, а и за съвместна дейност с членовете на семейството си и с приятели. Откажете се от мисълта че всички и за всичко са длъжни да Ви слушат, и животът изведнъж ще стане по-лек и весел.

Продължение...

 

Хороскоп за 2019 година

Овен
С  настъпването  на  Новата 2019  се  поспрете  и  се  опитайте  да  си  дадете  сметка, дали  всичко в  живота  Ви се  развива  така,  както  сте  го  планирали? За  Вас настъпва  период  на  преоценка  на  ценностите  и  осъзнаване  на предназначението си  в  живота.  Дали  наистина  вървите по  правилния  път?... Прекалено  много  сте  заети с  кариерата  си  и  май  смятате, че  няма  за  какво  да хабите  сили  за  душевни  преживявания.  Ако имате  семейство, съществува  риск да  се  отдалечите  от  него, макар  и  не  толкова, че  да  се  появят  конфликти.  Ако пък  нямате  брак, нищо  не  Ви  пречи  да  се  занимавате  с  бизнес, оставяйки любовта  да  минава  някъде  встрани  от Вас... Започващата  година  е изключително  подходяща  за  започване  на  нов  бизнес  или  пък  на  работа, за която  отдавна  сте  мечтали. Ще  успеете, стига  да  не  се  страхувате  от  бъдещето и  да  не  изпуснете  шанса  си,  койо  сам  идва  в  ръцете  Ви! Времето  на  промени никоа  не  минава  без  следи  и  затова  бъдете  готови   за  това, че  може  Вашите преживявания  да  се  отразят  на работата  на  сърцето  или  на  стомаха.  Опитайте да  ядосвате  по-малко, защото  сами  знаете, че  в  крайна  сметка  всичко  ще  бъде добре.

Продължение...

   

Страница 84 от 238

<< Начало < Предишна 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Следваща > Край >>