Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 21.07.2020

( Votes )
Овен
Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За хората е напълно естествено да се отдалечават един от друг, но е възможно да не осъзнавате, как бързо отслабва това приятелство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не така интересно, както сте очаквали, или близостта между Вас и другия човек вече не е такава, каквато е била по-рано? Направете корекция на своите очаквания и си дайте сметка, че ако и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е дошло време за един откровен разговор.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.07.2020

( Votes )
Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.07.2020

( Votes )
Овен
Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако малко поотстъпите пред създадените традиции. Тук главното е, да не прекалявате; ако малко се увлечете, незабавно ще Ви обявят за нарушител, разрушител и виновник за кой-знае още какво. Съвсем не би било лошо, да се образува временен съюз с човек, който е настроен приятелски към Вас, и който не е обременен с дипломатически таланти. Неговите способности да води преговори, заедно с Вашата енергия и жизнена сила, ще образуват коктейл, под името „Непобедимите”. Денят се характеризира с много висок жизнен потенциал – толкова висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте искали да насочите своите сили, става първостепенен.

Продължение...

  

Хороскоп за 18.07.2020

( Votes )
Овен
Ako отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес е най-подходящия ден за това.Постарайте се да направите всичко възможно, та започващите взаимоотношения да не навредят нито на Вас,нито на Вашия евентуален любим човек, а и случващото се да компроментира никого.

Продължение...

 

Хороскоп за 17.07.2020

( Votes )
Овен
За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Продължение...

  

Страница 156 от 375

<< Начало < Предишна151152153154155156157158159160Следваща > Край >>