Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 20.02.2020

( Votes )
Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак... И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Продължение...

 

Хороскоп за 19.02.2020

( Votes )
Овен
Днес ще бъдете удивителен целител за своя любим човек. Никакъв лекар и нито едно лекарство няма да могат да му помогнат така ефикасно, както Вашата целувка или поглаждане по болното място. А пък добрата и ласкава дума направо ще стане панацея. Почувствайте се като добрия доктор Охболи...

Продължение...

 

Хороскоп за 18.02.2020

( Votes )
Овен
На Овните предстои да се заемат с решаването на сложни задачи. Само че да се постигне успех не е така сложно, както Ви се струва на пръв поглед: упорството и разтропаността ще Ви направят добра услуга. Късмет очаква тези, които планират далечни пътувания и срещи с чуждестранни партньори. Няма основание да се безпокоите за развитието на романтичните си отношения: лесно може да се постигне споразумение, а и възможност да се решат старите проблеми, вероятно ще се намери. Преразгледайте своите отношения с роднините. Възможно е, в последно време да не сте били достатъчно внимателни, за което сега може да се наложи да си платите.

Продължение...

  

Хороскоп за 17.02.2020

( Votes )
Овен
Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъе ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.02.2020

( Votes )
Овен
От гледна точка на личните отношения този ден е много сложен. За много от представителите на знака той ще бъде свързан с болезнени разочарования, и възможно даже със сериозни емоционални травми. Отношенията, които до съвсем не отдавна са изглеждали стабилни и предсказуеми, може да донесат интересни и неприятни сюрпризи , при което Овните съвсем ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са само върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско спокойствие, защото без него ще Ви бъде много трудно правилно да реагирате на ставащото. Ще се наложи не само да взимате сложни решения, но и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Продължение...

  

Страница 173 от 375

<< Начало < Предишна171172173174175176177178179180Следваща > Край >>