Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 20.10.2018

( Votes )
Овен
Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително на делови теми, иска да пренесе вашите отношения в съвършено друга плоскост. Окажете му топъл прием, но само заради факта, че жадува сближаване, съвсем не сте длъжни да го приемете. Изучете всички варианти и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на крайщата това е една от причините, поради които този човек така Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на общуване бързо се разширяват. Отначало ще Ви бъде трудно да проследявате всичко, но точно в това ще бъде веселото.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.10.2018

( Votes )
Овен
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.10.2018

( Votes )
Овен
Като че ли никога друг път не сте били в толкова романтично настроение, и сега направо не можете да се познаете! Изглежда затова сте решили на път за в къщи да вземете букет рози, шампанско и някоя видео-касета с интересен филм. Всичко е наред. Ако сте се де доверили на този човек толкова, че да направите за него всичко това, можете да бъдете уверени, че никога няма да се разприказва, и това по никакъв начи няма да се отрази на Вашата репутация. Всъщност и в бъдеще този човек няма да се опита да Ви шантажира, използвайки Ви този факт.

Продължение...

  

Хороскоп за 17.10.2018

( Votes )
Овен
Днес пред Вас в пълен ръст ще се изправи проблема за избора между доброто и още по-доброто. С други думи ако Ви обичат няколко представители на противоположния пол, или пък Вие обичате няколко, точно днес ще се наложи да се откажете от един, в полза на друг. Изборът няма да е лесен, но ще е необходим.

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 15 октомври – 21 октомври 2018

( Votes )
Овен
За  Вас  най-важното  сега  е, да  реализирате  собствените  си  възможности.  В  работата  Ви  започва  добър творчески  период, като  ще  сте  обкръжени  от  доброжелателност  и  разбиране. Може  да  получите  необходимите  Ви  знания и  и  успешно  да  покорите  интелектуални  висоти,  стига  само  да  прогоните  мързела и  бездействието.Четвъртък  ще  бъде  подходящ  ден  за  пътуване.  Не  трябва  обаче  да  се  отпускате,  защото  не  са  изключени  непредвидени  ситуации.  Запазете  душевното  си  равновесие.  В  края  на  седмицата, след  непрекъснатото  препускане  ще  намерите  спокойствието,  от  което  се  нуждаете. 

Продължение...

  

Страница 243 от 375

<< Начало < Предишна241242243244245246247248249250Следваща > Край >>