Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 12.08.2019

( Votes )
Овен
Днес ще Ви се прииска малко да си поиграете със своя любим човек - нещо като котка, с мишка - радостно забавление с жертвата, само че с щастлив край. Но дали това ще се хареса на Вашия самодоволен и самостоятелен партньор? Да се надяваме, че готвената роля ще му хареса, а иначе скандалът е неизбежен!

Продължение...

 

Хороскоп за 11.08.2019

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.08.2019

( Votes )
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

  

Хороскоп за 09.08.2019

( Votes )
Овен
До такава степен жадувате да пътешествате, че само ако можехте, вече бихте се промъквали къ Аерогарата, стискайки документите си в ръка. Въпреки това предимство непременно ще има чувството Ви за отговорност. При това положение малкото, което бихте могли да направите е , да поглезите себе си с компанията на новият екзотичен познат.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.08.2019

( Votes )
Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

  

Страница 202 от 375

<< Начало < Предишна201202203204205206207208209210Следваща > Край >>