Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 03.01.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия Ви човек, и то да се скарате доста сериозно и с основание. Впрочем изборът: „или той или аз” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже доста сложно, но рано или късно, така или иначе, то ще стане реалност.

Продължение...

Хороскоп за 03.01.2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 02.01.2019

( Votes )
Овен
Крайно неблагоприятен във всяко отношение ден, в който няма да има поводи за веселие. Трудът и грижите ще преобладават. Съдбата Ви изпраща изпитания, проверявайки за надежност Вашите жизнени принципи и възгледи. Очакват Ви примамливи предложения, но е по-добре да не взимате решения, преди да обмислите всичко добре. Придържайте се към подвижния начин на живот. Отдаването на собствения егоизъм и нежеланието да се съпротивлявате на съблазните, възникващи на всяка крачка, може да влошат отношенията Ви с възлюбените и да Ви доведат до депресия.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.01.2019

( Votes )
Овен
Не е зле да преосмслите отношенията си със своята романтична половинка. Дайте си сметка, че трябва да отхвърлите всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако смятате, че сте направили всичко възможно, би трябвало да се замислите за внасяне на кардинални промени в ситуацията.

Продължение...

  

Хороскоп за 31.12.2018

( Votes )
Овен
Трудете се - този ден е свързан с успехи, но тези успехи няма да са леки, нито случайни. Ще успеете много да постигнете на професионалното поприще, да блеснете с делови качества и да се покажете в най-добра светлина. За съжаление в сферата на личните отношения не всичко ще върви така гладко. Тук за проява на инициатива не е желателн дори да се мисли. Ходенето след своите капризи и необмислените постъпки съвсем не са желателни, а в интерес на точния израз - недопустими са. Денят също е подходящ за всякакви домашни дейности, а и за съвместна дейност с членовете на семейството си и с приятели. Откажете се от мисълта че всички и за всичко са длъжни да Ви слушат, и животът изведнъж ще стане по-лек и весел.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.12.2018

( Votes )
Овен
Напрегнат, сложен и уморителен ден. Твърде често грешите, които допускате, са доста сериозни, а не някакви си дреболии. Всъщност се налагате да се връщате назад, за да оправите, каквото можете, или да довършите ! Често изпададте в положение, позволяващо на недоброжелателите да поставят под съмнение Вашата компетентност и професионализъм. Ще може да се радвате на подкрепата на близките си, ако сте в състояние да простите на обкръжаващите малките слабости. Ако снизходителността е добродетел, който Ви е чужд, гответе се да прекарате значителна част от деня в самота.

Продължение...

  

Страница 233 от 375

<< Начало < Предишна231232233234235236237238239240Следваща > Край >>