Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 11.12.2018

( Votes )
Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.12.2018

( Votes )
Овен
Днешният ден ще бъде изпълнен с малки радости и незначителни удоволствия. Те ще приличат на пеперудки, едва докоснали бузата Ви с леките си крилца. Такива събития се случват само между хора, които много добре се познават и искрено се обичат. Значи и Вашата двойка се отнася към тях!

Продължение...

 

Хороскоп за 09.12.2018

( Votes )
Овен
Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се опитате да се съобразявате с чувствата на другите. Може малко да ви помръзва, но не очаквайте някой друг да ви свърши работата. Добре е да не се опитвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша полза. asdasdas 'sadasd

Продължение...

  

Хороскоп за 08.12.2018

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Ако имате постоянен партньор , а не се чувствате достатъчно комфортно и щастливо, днес има смисъл да потърсите нещо друго. Търсенето е твърде вероятно да се увенчае с успех. Най-добрият избор за Вас през този ден са Телец, Дева или Риби. Избягвайте Козирозите и Овните.

Продължение...

Хороскоп за 08.12.2018 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 07.12.2018

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Чувствате се като риба във вода, когато трябва да изразите с думи сложни мисли, а и всички наоколо рабират, какви забележителни идеи имате. Сред Вашите слушатели може да се окажат и колеги, и баби и дядовци, и любимия човек, и малката Ви сестричка със своя приятел –рокер, а и кой ли още не. Умеете да се изказвате за неща, които е трудно да бъдат облечени в разбираеми думи, и то по такъв начин , че всички да си помислят: „Как и аз не се сетих за това!”. Това е рядко дарование и Вие, с помощта на своя талант, ще успеете да постигнете огромни успехи.

Продължение...

Хороскоп за 07.12.2018 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Страница 236 от 375

<< Начало < Предишна231232233234235236237238239240Следваща > Край >>