Девет необикновени мебели за деца - 1

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Първото най-важно нещо, в случай че имате деца, е да сте подготвени за огромната лавина от странни и цветни предмети, които ще окупират дома Ви. Пухкави играчки, шумни, издаващи неочаквани през нощта звуци играчки, малки играчки и изобщо всякакъв вид крещящи на цвят обекти, които съвсем естествено ще допълват интериора на Вашия дом.

 

 

Разбира се, в действителност нещата не са чак толкова драматични благодарение на някои дизайнери, които поглеждайки от добрата страна на цялата ситуация, са изобретили забавни детски мебели. Тези от тях, на които ще обърнем внимание, са истинска наслада не само за децата, но и за техните унили родители. Подборът на деветте най-необикновени детски мебели е направен от quarterliving.

 

1.Легло-совалка (space shuttle bunk bed)
Наистина ще бъде трудно да се сетите за друго по-страхотно място за спане от това, в космическата двуетажна совалка. Това е страхотен начин да се реванширате за пропуснатия футболен мач на децата или причинените неудобни моменти, в които разказвате на техните приятели как все още си смучат палеца.

 

 

 ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: