Еко и много шик елха

( Votes )
Оценка на читателите: / 9
Слаба статияОтлична статия 

Уморени сте от старите дебати относно дилемата : отсичането на дърветата или пластмасовите елхи?
Търсите по зелено коледно дърво тази година?


Противниците на отсичането на елхите, мразят да виждат красивите дръвчта отсечени за да послужат за няколко седмици декорация.


Противниците на изкуствените елхи пък имат също право, на истина почти всички изкуствени елхи са направени вКитай и са пластмасови (тоест замърсяват околната среда) и използват неблагоприятни за човека и природата химикали.


Точно затова сме ентусиазирани, че откриваме тази година уникално, хващащо окото, еколигично, алтернативно на традиционите елхи дръвче.Сгъваемото коледно дръвче на Бюро Норд може да бъде използвано година след година и да се прибира в супер тънка кутия да чака следващата година.


Дизайнът е направен така, че да има минимална загуба на материал. Има много кукички за закачване на гирлянди, а и няма нужда да го мокрите всеки ден за да изглежда свежо. :)


Може да се закупи в 3 рамера, от малка елхичка за бюро до пълноценна, голяма елха. Както другите изкуствени елхи, изполването и само за 1 година, не е рентабилно, тъй-като изработката и доставката оскъпяват продукта. Но позлвайте такава в продължение на 1-15 години дърветата по света ще Ви благодарят... :)

 

 инхабитатинс.ком


Еко и много шик елха - 4.8 out of 5 based on 9 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: