Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 03.12.2017

( Votes )
 

Хороскоп за 03.12.2017

( Votes )
 

Хороскоп за 02.12.2017

( Votes )
Овен
Днес нямате настроение за работа, а шефовете незабавно ще забележат това. Не очаквайте разбиране и снизхождение - няма да Ви простят грешките и недовършените неща. А и обстоятелствата днес не са най-подходящи за мързелуване и бездействие. Така че се настройте на продуктивна вълна. Вие сте нетърпеливи и раздразнителни, и затова не са изключени трудности и отношенията с близките. Обкръжаващите няма да Ви простят пропуските, но охотно ще поощряват благородните пориви.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.12.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 
Овен
aaaaaaasdasdasd

Продължение...

Хороскоп за 01.12.2017 - 5.0 out of 5 based on 5 votes
  

Хороскоп за 30.11.2017

( Votes )
Овен
Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако имате възможност, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и добро настроение ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е трудно оперативно да се договорите с партньорите по бизнес, да преминете тест , изпит, събеседване, да напишете или изпратите писмо, или да позвъните по телефона. Денят създава прекрасни условия за литературно-художествена работа, а също и за различни технически операции и работа с текстове (като например коригиране, редактиране, оптимизиране).

Продължение...

 

Хороскоп за 29.11.2017

( Votes )
Овен
Рискувате да загубите много. Днес сте прекалено самоуверени и готови да поставите на карта всичко, което цените и Ви е скъпо. Но неправилната оценка на ситуацията води до щети и ще губите дори и на онези места, които сте считали за свои. Самостоятелните действия изискват определена предпазливост. Дори и да сте свикнали да разчитате изключително на собствените си сили, сега е най-добре да се презастраховате, и това няма да Ви пречи. Отложете подписването на важните документи, големите покупки и решаването на финансовите и имуществени въпреси.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.11.2017

( Votes )
Овен
Това е ден, подходящ за реализация на смели идеи. Тук-там по някой ще Ви критикува зарад стремежа Ви към експерименти, но Вас, като типичен Овен, това едва ли ще Ви притесни. Ако точно знаете какво искате, непременно ще го получите. Денят е прекрасен и за да напомнят за себе си стари познати , в частност - симпатични хора от противоположния пол. На тях пък вие можете да направите незабравимо впечатление. Внимателно с храната! Голяма е вероятността от хранително отравяне. Полезни са разходките, в това число и по магазините. Днес ще може да направите много изгодни покупки.

Продължение...

  

Страница 353 от 461

<< Начало < Предишна351352353354355356357358359360Следваща > Край >>