Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 27.10.2017

( Votes )
 

Хороскоп за 26.10.2017

( Votes )
Овен
Днес Вашият любим човек ще Ви даде възможност, да се избавите от някакви психологически проблеми, които достатъчно дълго са тровили Вашия живот и са Ви пречили да получите от самия живот максимум удоволствия. Не забравяйте да му поблагодарте за това, възползвайки се незабавно за новите знания и умения.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.10.2017

( Votes )
Овен
Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на неговата глобалност , както и за продължителността му, е трудно да се съди. Само че този ден еднозначно ще стане още едно стъпало към Вашето общо щастие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да направите всичко правилно и разумно.

Продължение...

 

Хороскоп за 24.10.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите постъпки и изказвания. Много от това, което става днес, се явява следствие на нещо, направено от Вас по-рано, и всъщност се сблъсквате с последствията от собствените си грешки. За съжаление, днес сте склонни да търсите виновни, а не изход от положението, та затова демят ще бъде доста неефективен. Вечерта е възможно неразположение, като са вероятни главоболие и безсъница. Откажете се от вредните привички и запазете верността си към здравословния начин на живот: днес трябва да се погрижите за себе си.

Продължение...

Хороскоп за 24.10.2017 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  

Хороскоп за 25.10.2017

( Votes )
Овен
Понятното излагане на своите мисли, днес ще се окаже доста трудна задача, когато трябва да направите това пред своя любим човек. Затова е твърде възможно да Ви разбере превратно, или въобще да не Ви разбере. Ако той се вслушва не само в думите, а и в своята интуиция, проблем с разбирането няма да има...

Продължение...

 

Хороскоп за 21.10.2017

( Votes )
Овен
Пред Вас ще се открият такова невероятно количество възможности, че ако не се възползвате поне от една от тях, по късно много ще съжалявате. Вашите сегашни постъпки ще се отразят на онова, което ще стане утре. Затова подготвяйте бъдещето, заемайки максимално активна позиция. В този момент въплъщаването на идеите в живота е много по-важно, отколкото завършването на предишни проекти. Това е даже по-важно и от прогреса. Затова се съсредоточете върху новите начинания, и си осигурете подкрепата на колкото се може повече хора. При това денят ще се окаже съвсем не лош от романтична гледна точка. Заедно с любимия човек ще прекарате времето си отлично, а срещата Ви ще донесе и на двамата голямо количество незабравими впечатления.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.10.2017

( Votes )
Овен
Денят е „празен” - не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те искат просто да си отдъхнат. Възниква желание за отмяна на всякакви по-раншни планове, което едва ли ще бъде прието добре от отсрещната страна. Остри конфликти с близките Ви едва ли ще възникнат, но пък мълчаливо неразбиране е твърде вероятно. Особено трудно ще бъде да намерите общ език с любимия човек и затова романтичните срещи едва дали ще оправдаят Вашите очаквания.

Продължение...

  

Страница 359 от 460

<< Начало < Предишна351352353354355356357358359360Следваща > Край >>