Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 21.11.2017

( Votes )
Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в карен случай - поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.11.2017

( Votes )
Овен
Всеки от ума си тегли. Даже и в най-умните книжки по приложна психология може да се окаже че е написано нещо такова, което съвсем да не Ви върши работа и даже и да Ви пречи в постепенното изграждане и изглаждане на отношенията с Вашия любим човек. По-добре отхвърлете умните съвети на умните психолози и дейставайте на свой страх и риск.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.11.2017

( Votes )
Овен
Възможни са трудности в работата. Може да се окаже, че сте разочаровали хората, чието мнение е важно за Вас. Това би било крайно неприятно, тъй като , както и преди, се нуждаете от тяхната подкрепа и одобрение. Старайте се да се държите спокойно и дружелюбно, дори и това да Ви напомня за по-рано допуснати грешки и пропуски. Ако реакцията Ви е бърза, така и няма да успеете да избегнете конфликтите. По-лесно ще Ви е, да се разберете и договорите с по-младите хора, отколкото с по-старите. Малко лекомислено, с мярка егоистично и непосредствено поведение, Ви придава очарование, но пък зарад него, не Ви приемат на сериозно.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.11.2017

( Votes )
Овен
Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на внимание от Ваша страна. Той постоянно ще се нуждае от Вашата подкрепа, грижа и опека и даже не толкова приятелска, колкото родителска и покровителствена. Постарайте се да му я осигурите в най- добър вид. Очаква Ви някаква изненада.

Продължение...

  

Хороскоп за 17.11.2017

( Votes )
Овен
Днес не е най-добрият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на оригиналния Ви замисъл ще пречат неподходящото настроение или прекомерната чувствителност на околните към ставащото. Чуждите проблеми ( в това число и преживяванията на другите хора) , може да Ви интересуват по-силно от Вашите собствени. Не са изключени неуместни романтични спомени, парализиращи волята Ви. През това денонощие е много важна емоционалната хармония между Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате тайни едни от други, освен най-невинните.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.11.2017

( Votes )
Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.11.2017

( Votes )
Овен
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Продължение...

  

Страница 355 от 461

<< Начало < Предишна351352353354355356357358359360Следваща > Край >>