Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за четвъртък 9 февруари 2023 (09.02.2023)

( Votes )

Овен

Днешният ден ще бъде изпълнен с малки радости и незначителни удоволствия. Те ще приличат на пеперудки, едва докоснали бузата Ви с леките си крилца. Такива събития се случват само между хора, които много добре се познават и искрено се обичат. Значи и Вашата двойка се отнася към тях!

Продължение...

 

Хороскоп за сряда 8 февруари 2023 (08.02.2023)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Продължение...

Хороскоп за сряда 8 февруари 2023 (08.02.2023) - 1.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за вторник 7 февруари 2023 (07.02.2023)

( Votes )

Овен

Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 6 февруари 2023 (06.02.2023)

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Стремите се към самостоятелност във всичко, и по този начин от време на време поставяте близките си в задънена улица. Поведението Ви изглежда егоистично, а постъпките - продиктувани от капризи и мимолетни желания Вие знаете, че нещата съвсем не стоят така, и се опитвате да обясните това на обкръжаващите, но или неправилно подбирате аргументите, или никой няма желание да Ви слуша. Неочаквано ще намерите съюзници сред новите познати, но в този факт няма нищо удивително. Точно на такива хора Вашето обаяние действа съвсем неотразимо. Даже сте в състояние да вдъхнете любов от пръв поглед, но при това изобщо няма да загубите главата си...

Продължение...

Хороскоп за понеделник 6 февруари 2023 (06.02.2023) - 2.5 out of 5 based on 2 votes
  

Хороскоп за неделя 5 февруари 2023 (05.02.2023)

( Votes )

Овен

Toва е най- благоприятното астрологическо време за да бъдете именно такъв човек, какъвто сте. И щом това Ви е известно, защо да не го отпразнувате? Организирайте непланувана предварително сбирка за своите приятели. И кой може да Ви откаже? И то осбено когато предлагате да се съберете, да си поговорите и да потанцувате, а освен това и да се занимавате с още много приятни неща, като всъщност е винаги, когато прекарватe вечер у Вас...

Продължение...

 

Хороскоп за събота 4 февруари 2023 (04.02.2023)

( Votes )

Овен

Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание - общуване с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е даже да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 3 февруари 2023 (03.02.2023)

( Votes )

Овен

Денят е „празен” - не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те искат просто да си отдъхнат. Възниква желание за отмяна на всякакви по-раншни планове, което едва ли ще бъде прието добре от отсрещната страна. Остри конфликти с близките Ви едва ли ще възникнат, но пък мълчаливо неразбиране е твърде вероятно. Особено трудно ще бъде да намерите общ език с любимия човек и затова романтичните срещи едва дали ще оправдаят Вашите очаквания.

Продължение...

  

Страница 65 от 460

<< Начало < Предишна61626364656667686970Следваща > Край >>