Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за четвъртък 12 януари 2023 (12.01.2023)

( Votes )

Овен

Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва да се подготвите. Вие ще се окажете между две враждуващи страни, и имайки предвид Вашата храброст, с която така се славите, несъмнено ще успеете и да потушите конфликта. Възможно е, да се сблъскате с нечия завист или обида, и тогава трябва да помолите приятелите си за помощ, тъй като би било много трудно да се справите с това самостоятелно.

Продължение...

 

Хороскоп за сряда 11 януари 2023 (11.01.2023)

( Votes )

Овен

Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Продължение...

 

Хороскоп за вторник 10 януари 2023 (10.01.2023)

( Votes )

Овен

Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко варианта. Може да организирате неголямо прекъсване в работата, и ако някой от обкръжаващите Ви е настроен да се повесели с Вас, то това е отлична идея! Нима не сте заслужили малко допълнителна почивка? Но пък душевното здраве е не по-малко важно от физическото, и към него трябва да се отнасяте грижливо. Така че не само трябва да си организирате почивка, а и да намерите подходящите хора, с които ще Ви бъде приятно.

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 9 януари 2023 (09.01.2023)

( Votes )

Овен

Презирате трудностите, опасностите и пречките. Стремежът да постигнете целта е толкова голям, че няма сила, която да е в състояние да Ви спре. Уви, зарад постигане на желания резултат, Вие сте готови да пожертвате чуждите интереси, а това едва ли ще Ви простят. Поведението Ви трябва да бъде безупречно. Ако през този ден на репутацията Ви се пови петно, да накарате заобикалящите да забравят за него , ще бъде доста трудно. На близките си хора може да се доверявате, макар че те не споделят изцяло всички Ваши планове. Много е важно, да не губите време за напразни обяснения. По-добре действайте самостоятелно, отколкото да уговаряте някого да Ви помогне.

Продължение...

  

Хороскоп за неделя 8 януари 2023 (08.01.2023)

( Votes )

Овен

Всеки от ума си тегли. Даже и в най-умните книжки по приложна психология може да се окаже че е написано нещо такова, което съвсем да не Ви върши работа и даже и да Ви пречи в постепенното изграждане и изглаждане на отношенията с Вашия любим човек. По-добре отхвърлете умните съвети на умните психолози и дейставайте на свой страх и риск.

Продължение...

 

Хороскоп за събота 7 януари 2023 (07.01.2023)

( Votes )

Овен

Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 6 януари 2023 (06.01.2023)

( Votes )

Овен

Не трябва днес да разчитате прекалено на своя любим човек, дори да е много отговорен и надежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи наистина само от Вас, защото иначе ще бъде голяма вероятността да сгрешите и да се получи съвсем не онзи реаултат, който бихте искали.

Продължение...

  

Страница 69 от 460

<< Начало < Предишна61626364656667686970Следваща > Край >>