Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за четвъртък 26 януари 2023 (26.01.2023)

( Votes )

Овен

Противоречията между Вас и другите хора може да се изострят поради Вашата собствена амбициозност и самонадеяност. Не е изключено някой да завиди на Вашата смелост и свободолюбие, на големите Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е важно, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е далече от истината. Освен това трябва да помните, че няма да минете без партньори. В отношенията си към тях бъдете сдържани, но справедливи, и не минавайте установените граници в общуването.

Продължение...

 

Хороскоп за сряда 25 януари 2023 (25.01.2023)

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Обаянието Ви днес ще бъде най-добрият Ви начин за постигане на желаното. Смело започвайте разговори и не се стеснявайте, да пускате дръзки реплики. Ако сте готови да приемете предизвикателството, намерете човека, чиято своенравност и рязкост Ви дразни или плаши, и опитайте, да му се усмихнете. Възможно е, да се разкрие пред Вас така, както не сте очаквали. Може да се окаже, че имате много общи неща.

Продължение...

Хороскоп за сряда 25 януари 2023 (25.01.2023) - 2.5 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за вторник 24 януари 2023 (24.01.2023)

( Votes )

Овен

Денят е „празен” - не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те искат просто да си отдъхнат. Възниква желание за отмяна на всякакви по-раншни планове, което едва ли ще бъде прието добре от отсрещната страна. Остри конфликти с близките Ви едва ли ще възникнат, но пък мълчаливо неразбиране е твърде вероятно. Особено трудно ще бъде да намерите общ език с любимия човек и затова романтичните срещи едва дали ще оправдаят Вашите очаквания.

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 23 януари 2023 (23.01.2023)

( Votes )

Овен

Изпълнението на професионалните задължения ще изисква от Вас значителни усилия. Бъдете готови за преодоляване на препятствия, възникващи по най-непредсказуем начин на пътя Ви. Възможни са трудности в общуването, конфликти с партньори, колеги или ръководители. Не взимайте ставащото близко до сърцето си и се старайте да запазите спокойствие дори в моменти, когато по Ваш адрес ще звучат лишени от всякакво основание упреци. Свободното си време е най-добре да прекарате с хора, които познавате от отдавна. Работата е в това, че новите познати могат да Ви „спретнат” неприятни сюрпризи. Романтичните отношения са стабилни. Ако в последно време сте имали период на разправии и разногласия, ще може да разрешите проблемите си.

Продължение...

  

Хороскоп за неделя 22 януари 2023 (22.01.2023)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни романси, че отзвукът им ще звучи по време на разговора, който ще Ви мине през ум да проведете с членовете на семейството си. За съжаление това ще предизвика сериозни разногласия. Може би вместо да дрънкате напразно, е по-добре да помислите, как да решите проблема с парите. Всъщност, имате шанс да измислите нещо стойностно и съвсем не лошо.

Продължение...

Хороскоп за неделя 22 януари 2023 (22.01.2023) - 1.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за събота 21 януари 2023 (21.01.2023)

( Votes )

Овен

Любовта няма да бъде на първо място за Вас през този ден. Хубаво ще е, ако в списъка на Вашите ценности тя попадне в първата десятка. За съжаление, на Вашия любим човек ще се наложи да се помири с това: едва ли би било по силите му, нещо да промени. Само че се постарайте, да бъдте по-внимателни към него – все пак , жив човек е...

Продължение...

 

Хороскоп за петък 20 януари 2023 (20.01.2023)

( Votes )

Овен

Денят е много напрегнат и труден. Трудно ще се владеете, със своя боен характер, и всъщност ще се окажете в самия център на военните действия, които сте си провокирали сами. Провалят се отношенията Ви буквално с всички, в това число и с хората, на лоялността и безусловната подкрепа на които с основание сте разчитали. Голяма е вероятността за семейни проблеми, които не трябва да остават без внимание. Може да се наложи да поемете грижата за по-възрастните си роднини.

Продължение...

  

Страница 67 от 460

<< Начало < Предишна61626364656667686970Следваща > Край >>