Хороскоп 06.08.2010

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
6 август

Овен
Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате - така (може би) ще бъде по- лесно...

Телец
През този ден на Вашия любим човек ще се прииска, да Ви направи някаква забележка, отнасяща се до поведението или външния Ви вид. Постарайте се, да го изслушате и да го вземете за сведение, макар че при Вашата критическа настройка това съвсем няма да бъде лесно. Само че доста може да Ви послужи...

Близнаци
Учението е светлина, а необразоваността - тъмнина! В тази азбучна истина днес ще се опита да Ви убеди Вашия партньор. Вероятно е взел решение да се запише на курс за изучаване на чужд език, или е решил да придобие ценното умение , да плете макраме. Звездите Ви съветват: не се противете на новото начинание на партньора си - нали на Ви закача !
Рак
Днес Вашия любим човек няма да се занимава с анализ на това, какво у Вас се получава добре и какво не, просто защото няма да му достигне време .Той просто ще иска да се направи това или онова, за да му върви работата, а Вие ще се наложи да се справяте както можете, и никой няма да бъде в състояние да Ви помогне.

Лъв
За изглаждане на споровете и конфликтите с любимия човек, както никога до сега ще са Ви необходими старите връзки. Възможно е това да бъдат приятели, с които от хиляди години не сте общували, а може и съвсем далечни родственици. В този случай всички средства са добри. За достигане на блажено благополучие.
Дева
Днес Вашия любим човек ще се ръководи в избора си на оптимален модел на поведение към Вас не от Вашия вътрешен мир, а от собствената си представа какво е нужно и как трябва да се постъпва в подобна ситуация. Остава да се надявате, че ще бъдат правилни.

Везни

Днес за Вас всичко ще бъде по- бързо, по- леко и по- удачно, ако го вършите в компанията на своя любим човек, и особено ако той Ви помага с радост. В противен случай всеобщата Ви дейност ще се окаже досадно задължение и за двете страни, което, в крайна сметка, няма начин да не се отрази и на Вашето настроение.
Скорпион
През този ден не голям флирт с колегите от работата само ще укрепи чувствата Ви към Вашия любим човек. Тъй като за сетен път ще се убедите, че всички те, взети заедно, не могат да му донесат вода дори и на малкия му пръст. А ако пък има някой, може би си заслужава, да се вгледате в него доста по- обстойно....

Стрелец
Днес на Вашия любим човек ще се струва, че неговия свят е рухнал и нищо и никога вече няма да бъде така, както е било преди. Постарайте се да го успокоите , а и да го убедите , че докато сте до него, нищо лошо няма да му се случи. Може да не звучи особено логично, но му е нужно.
Козирог
На  страха  очите  са  големи. Както е  известно,  очите  се  страхуват, а  ръцете  действат. Затова  вместо  да  стоите,  разстроени  от  новите  проблеми,  възникнали  между  Вас  и  Вашия любим  човек,  започнете  нещо  да  правите. Най- трудна е  първата  крачка, а  нататък  нещата се  подреждат сами.

Водолей
Днес до някъде от високо ще гледате на своя любим човек, и даже ще Ви се струва, че разбирате живота и мирозданието много повече от него. Впрочем, той с пълно право може да Ви разочарова и да Ви свали от небето на земята, демонстрирайки Ви необичайно мислене.

Риби
За изглаждане на споровете и конфликтите с любимия човек, както никога до сега ще са Ви необходими старите връзки. Възможно е това да бъдат приятели, с които от хиляди години не сте общували, а може и съвсем далечни родственици. В този случай всички средства са добри. За достигане на блажено благополучие.
Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: