Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 12.02.2016

( Votes )
Овен
Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?...

Продължение...

 

Хороскоп за 11.02.2016

( Votes )
Овен
Колкото и да се стараете днес да угодите на своя любим човек, едва ли ще можете да го направите. И не защото той няма да оцени Вашите усилия, а защото няма да е във Вашата власт да го направите доволен и щастлив, нито пък е във Вашата компетенция.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.02.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Овните трябва да са готови за финансови загуби. Денят може да бъде свързан с нещо, което да предизвика понижение на заплатата, глоби, загуби и други прочие неприятни сюрпризи. Някои представители на знака може да пострадат от недобросъвестни делови партньори. Освен това, професионалните Ви позиции съвсем не може да бъдат наречени надеждни. Недоброжелателите ще направят всичко възможно, за да развалят деловата Ви репутация. Общуването с близките ще даде възможност добре да отпочинете и приятно да прекарате времето си. Само че трябва да сте на ясно, че едва ли приятелите и роднините ще разберат, колко сериозни са Вашите проблеми и какви са техните причини. Затова и не се надявайте на полезни съвети.

Продължение...

Хороскоп за 10.02.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 09.02.2016

( Votes )
Овен
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Продължение...

  

Хороскоп за 08.02.2016

( Votes )
Овен
В течение на деня са вероятни преумора и евентуални проблеми със здравето. Причините за това се крият във Вашето неврозно състояние и невъзможността да се откъснете от работата даже и през тези дни . Постарайте се да се отпуснете и да си създадете атмосфера за отдих. Препоръчителни са духовни практики и медитация. Не трябва да злоупотребявате с медицински препарати, защото може съвсем да се влоши самочувствието Ви.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.02.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
От гледна точка на личните отношения този ден е много сложен. За много от представителите на знака той ще бъде свързан с болезнени разочарования, и възможно даже със сериозни емоционални травми. Отношенията, които до съвсем не отдавна са изглеждали стабилни и предсказуеми, може да донесат интересни и неприятни сюрпризи , при което Овните съвсем ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са само върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско спокойствие, защото без него ще Ви бъде много трудно правилно да реагирате на ставащото. Ще се наложи не само да взимате сложни решения, но и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Продължение...

Хороскоп за 07.02.2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 06.02.2016

( Votes )
Овен
За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех. Ще Ви се предостави възможност неочаквано да изпреварите конкурентите и да постигнете онова, към което отдавна сте се стремели. Наистина, трябва да използвате необичайни методи. Проявете оригиналност и изобретателност - без тях днес сте за никъде. Възможни са спорове с роднини, а не са изключени и сериозни конфликти в семейството. Няма да успеете да приведете своите лични планове в съответствие с плановете на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо недоволство. Вероятно е влошаване на самочувствието, а и днес за Вас ще е прекалено голяма вероятността за простудни заболявания.

Продължение...

  

Страница 452 от 462

<< Начало < Предишна451452453454455456457458459460Следваща > Край >>