Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 22.01.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Подходящ ден за среща с влиятелни хора, а и за преговори. Ще успеете да направите приятно впечатление, да представите своите достижения в най-добра светлина, както и да заслужите одобрение и похвала. Може да бъдат обсъждани финансови и кариерни перспективи и има вероятност да Ви предложат нещо интересно. Вероятна е среща с човек, който някога е изпитвал към Вас силни чувства. Неочаквано може да се окаже, че тези чувства не са угаснали.

Продължение...

Хороскоп за 22.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 21.01.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Може да направите всичко по трудния или по лесния начин, в зависимост от това, какъв опит искате да придобиете. Ако жадувате за стара дора драма, и на всички обкръжаващи да им се съберат очите, докато устройвате истерия, достойна за Оскар, определено трябва да се възползвате от трудния начин. О труга страна, ако желаете да разбиете проблемите на части и да се оправите с тях един след друга, за да разберете за в бъдеще как можете да избегнете подобни ситуации, вървете по лекия път.

Продължение...

Хороскоп за 21.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 5 votes
 

Хороскоп за 20.01.2016

( Votes )
Овен
Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да намерите друг начин за постигане на целта. Ако обектът на Вашите въздишки със завидно упортсво не реагира на Вашите подаръци и картички, може би трябва да помислите за друга тактика? Например днес да го помъчите с мълчание и хладност. Как ли ще се чувства без Вас?

Продължение...

 

Хороскоп за 19.01.2016

( Votes )
Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Продължение...

  

Хороскоп за 18.01.2016

( Votes )
Овен
От гледна точка на личните отношения този ден е много сложен. За много от представителите на знака той ще бъде свързан с болезнени разочарования, и възможно даже със сериозни емоционални травми. Отношенията, които до съвсем не отдавна са изглеждали стабилни и предсказуеми, може да донесат интересни и неприятни сюрпризи , при което Овните съвсем ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са само върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско спокойствие, защото без него ще Ви бъде много трудно правилно да реагирате на ставащото. Ще се наложи не само да взимате сложни решения, но и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Продължение...

 

Хороскоп за 17.01.2016

( Votes )
Овен
В личния Ви живот се забелязва някакво преразглеждане на отношенията. Неочаквано ще се появи перспектива за осъществяване на желанията Ви. По-добре днес не се размотавайтре с дреболии, совеждайки началството до степен на нажежаване до бяло , а се съсредоточете на важен своевременен въпрос. Не е за препоръчване да общувате с хора, които предизвикват у Вас депресивно състояние. Появилото се вечерта главоболие може да стане много неприятно и продължително. Вечерта ще нарасне вероятността от неприятни инциденти и малки травми.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.01.2016

( Votes )
Овен
Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Продължение...

  

Страница 455 от 462

<< Начало < Предишна451452453454455456457458459460Следваща > Край >>