Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 29.01.2016

( Votes )
Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак... И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Продължение...

 

Хороскоп за 28.01.2016

( Votes )
Овен
Сутринта побързайте с приключването на важните работи,за да използвате хубавите тенденции и щастливите шансове. В по-късните часове вече няма да е възможно да се чувствате толкова свободно и уверено. Денят може да се окаже наистина сложен, ако сте родени през втората декада на Вашия знак. Внимателно си поставяйте нови цели, за да не си навлечете гнева на партньорите. Не е желателно да се увличаъе в експерименти в съпружеския, сексуалния и деловия живот, тъй като изходът от това ще бъде непредсказуем. Но пък съчетанието от новаторство и традиции би дало отлични резултати.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.01.2016

( Votes )
Овен
Днес много лесно може да попаднете в неловка ситуация, а всеки Ваш пропуск ще привлича вниманието на околните. Отношенията с колегите и шефовете Ви ще се развалят. Доста често ще се налага да доказвате своята компетентност, като ще действате само за да направите нужното впечатление , а това е изключително дрезнещо. За съжаление Вие не оставяте негативните емоции на прага на своя дом, а като следствие от това и личните отношения няма да се подреждат блестящо. Ако сте влюбени, са възможни много сериозни конфликти.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.01.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

Хороскоп за 26.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за 25.01.2016

( Votes )
Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

 

Хороскоп за 24.01.2016

( Votes )
Овен
Днес няма да можете да си намерите място. Привикнали сте да действате сражавайки се, да полагате усилия и да се стремите към проблемните цели, независимо от това, колко препятствия има по пътя, а сега просто нищо такова няма. Настроението Ви ще се разваля с всеки час повече и повече, а жертва на Вашето униние ще стане всеки човек, който случайно Ви попадне под ръка. Може да оправите ситуацията, насочвайки своята енергия към обучение. Този ден е много подходящ за придобиване и усъвърщенстване на полезни навици.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.01.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?...

Продължение...

Хороскоп за 23.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  

Страница 454 от 462

<< Начало < Предишна451452453454455456457458459460Следваща > Край >>