Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 08.01.2016

( Votes )
Овен
Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво настроение ще се намира сега Вашия събеседник. Така ще бъдете готови за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в последствие може да Ви свържат много здрави и дълготрайни отношения. И освен това небесата ще Ви помогнат да възстановите онова, което сте си мислели, че е приключено завинаги.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.01.2016

( Votes )
Овен
Както обикновено ще попадате в нелепи и неловки ситуации. Вие просто сте шампион по „не ставащо” и „неподходящо”. По начало се отнасяте към това с насмешка, но скоро тенденцията ще започне да Ви дразни не на шега. Търпението не би Ви било излишно, но днес май няма от къде да го вземете. Така че не се учудвайте от спорове и разправии, а просто се опитайте, да сте по-сдържани. Не би било зле повече да почивате и по-малко да работите.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.01.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Подходящ ден за среща с влиятелни хора, а и за преговори. Ще успеете да направите приятно впечатление, да представите своите достижения в най-добра светлина, както и да заслужите одобрение и похвала. Може да бъдат обсъждани финансови и кариерни перспективи и има вероятност да Ви предложат нещо интересно. Вероятна е среща с човек, който някога е изпитвал към Вас силни чувства. Неочаквано може да се окаже, че тези чувства не са угаснали.

Продължение...

Хороскоп за 06.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 05.01.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в карен случай - поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

Продължение...

Хороскоп за 05.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за 04.01.2016

( Votes )
Овен
Благоприятен ден за запознанства. Може да се запознавате на всякъде, в зависимост от ситуацията: на улищата, в метрото, или дори в мрежата. Условието е само едно - трябва да бъдете оригинални. Тирадите за времето са толкова остарели и изтъркани, че отдавна вече никой не им обръща внимание. По-добре предложете, да обсъдите насъщните проблеми на генетиката. Така ще предизвикате огромен интерес към себе си.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.01.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес ще бъдете удивителен целител за своя любим човек. Никакъв лекар и нито едно лекарство няма да могат да му помогнат така ефикасно, както Вашата целувка или поглаждане по болното място. А пък добрата и ласкава дума направо ще стане панацея. Почувствайте се като добрия доктор Охболи...

Продължение...

Хороскоп за 03.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 02.01.2016

( Votes )
Овен
Много подходящ ден за извършване на делови операции, особено ако предприемате нещо, което е нужно на други хора, или ако действате паралелно с друг човек, компания или колектив. Отлично време и за оформяне на документи, особено ако се касае за получаване на разрешения, права или пропуски. Това е прекрасен период за започване на бизнес в сферата на търговията, информационното обезпечение, техниката, както и за стартиране на иновационни процеси в най-различни области. Срещите, преговорите, сделките и обмена обещават да станат продуктивни. Възможно е възобновяване на връзка с предишни партньори.

Продължение...

  

Страница 457 от 462

<< Начало < Предишна451452453454455456457458459460Следваща > Край >>