Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 15.12.2015

( Votes )
Овен
Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.12.2015

( Votes )
Овен
Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се опитате да се съобразявате с чувствата на другите. Може малко да ви помръзва, но не очаквайте някой друг да ви свърши работата. Добре е да не се опитвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша полза. asdasdas 'sadasd

Продължение...

 

Хороскоп за 13.12.2015

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере, какво искате да му кажете, и никакви Ваши аргументи няма да му окажат нужното въздействие. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разум, а към чувствата му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.12.2015

( Votes )
Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Продължение...

  

Хороскоп за 11.12.2015

( Votes )
Овен
Овните трябва да са много претенциозни в общуването. Дошъл е точно онзи ден, в който изпитаният приятел е не само по-добър от двама нови, а е за предпочитане във всяко отношение. Помнете, че сте склонни към прекалена доверчивост, и желаещите да се възползват от това може да се окажат твърде много. Възможно е да се почувствате неразположени, тъй като жизненият Ви потенциал е доста понижен, и организмът Ви не всякога може да се справи с инфекциите. Най-важните си работи, срещи и преговори, планирайте за средата на деня, тъй като по това време няма да чувствате недостиг на енергия, която Ви е необходима за постигане на целите.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.12.2015

( Votes )
Овен
Като допълнение към обожанието, с което Ви обкръжават сегашните Ви поклонници, ще Ви се появят и нови „въздишащи”, надяващи се на Вашето внимание. Тъй като обожавате съревнованията, непременно им разкажете един за друг просто за да видите, какво ще излезе от цялата работа. Но ако сериозно се интересувате поне от един от тях, не позволявайте играта да бъде прекалено продължителна.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.12.2015

( Votes )
Овен
Очертава се един благоприятен ден за работа, а също и за всякакви неочаквани решения в областта на работата. На съвещанията през този ден може да предлагате най- нестандартните и странни идеи. Шанса, те да бъдат възприети отлично, е много голям. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решаване на задачи от подобен род. Деловите срещи ще преминат прекрасно , а за романтичните вероятността за разбиране е голяма, но едва ли ще Ви остане време.

Продължение...

  

Страница 459 от 461

<< Начало < Предишна451452453454455456457458459460Следваща > Край >>