Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 28.03.2021

( Votes )
Овен
Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество – приятни и не съвсем. На първо място те ще засегнат Вашия личен живот и всичко, свързано с него по един или друг начин. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, но да застанете в бойна стойка, за да имате готовност да отвърнете на удара, е напълно по Вашите възможности.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.03.2021

( Votes )
Овен
Семейният и личния живот на Овните сега може до някъде да се провали. Вероятно през първата половина на деня може да се случи непопрявимото – от надежден източник да научите, че Вашия съпруг взима много повече от това, което носи у дома. Може би останалите пари внася в банката за лихви? Заслужава си да му поискате сметка!

Продължение...

 

Хороскоп за 26.03.2021

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
През този ден звездите препоръчват да получите пълно удоволствие от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в правилното направление. Много е важно това течение да изнесе на същото място и Вашия любим човек, защото ще е обидно да се окажете на различни брегове на една и съща река, и то – по чужда воля.

Продължение...

Хороскоп за 26.03.2021 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  

Хороскоп за 25.03.2021

( Votes )
Овен
През този ден може да Ви бъде даден някакъв много ценен съвет относно личния Ви живот и ше се наложи да го реализирате в живота, защото иначе съветодателят може да се обиди. Затова даже и да не считате казаното за вярно, дайте вид, че сте възхитени.

Продължение...

 

Хороскоп за 24.03.2021

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Да премисляте всичко предварително се оказва съвсем не лека задача. Тъй като не притежавате магическо кълбо, понякога, когато планирате нещата доста подробно, има опасност да се впуснете в неверни предположения. За да избегнете грешките в прогнозирането на своя живот, не трябва да си слагате прекалено тесни рамки. Просто помислете, какъв искате да направите живота си, и се постарайте да се приближите колкото се може повече до това. Глупавите привички е възможно да не Ви дадат възможност да се надявате на благополучен резултат. Затова трябва да се заемете със самодисциплина и по-често да се отказвате от ненужните неща. Вашата цел не е постигане на идеал, а собствено щастие.

Продължение...

Хороскоп за 24.03.2021 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Страница 128 от 375

<< Начало < Предишна121122123124125126127128129130Следваща > Край >>