Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 14.05.2021

( Votes )
Овен
Днес Вашият любим човек непреднамерено ще Ви обижда. В плановете му няма да има нищо такова, но всичко ще се получава неочаквано, само по себе си, независимо от желанието или нежеланието му. Постарайте се , да не се обиждате – в крайна сметка не го прави нарочно.

Продължение...

 

Хороскоп за 13.05.2021

( Votes )
Овен
Този ден за Вас ще бъде от една страна интересен и увлекателен, а от друга – много уморителен. Трудно ще можете да се съсредоточите върху едно нещо, а ще се опитвате да се занимавате с няколко неща едновременно, създавайки суета и неразбории, а след това ще се ядосвате на своята неорганизираност. Творчески безпорядък - това са двете думи, които днес най-добре могат да характеризират това, което става с Вас. Не би могло да се каже, че всичко си е по местата, но пък присъства онази атмосфера, в която се зараждат отлични идеи и стават най-невероятни събития.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.05.2021

( Votes )
Овен
Днес е по-добре да стоите настрана от каквито и да било конфликти. Обкръжавашите Ви по никакъв начин няма да могат да намерят общ език, но към това Вие нямате никакво отношение. Може да Ви се стори, че би било добре да се намесите и да помирите враждуващите страни, но е възможно много да надценявате своите дипломатически способности. Емоциите са доста силни, а има и обстоятелства, за които Вие не знаете. Присъствието Ви само ще налее още масло в огъня. Затова се постарайте да стоите по-далече, и от там да наблюдавате битката. Ще можете да видите всичко веднага, и да разберете цялата истина.

Продължение...

  

Хороскоп за 11.05.2021

( Votes )
Овен
Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в последно време, днес ще го усетите как олеква. Около Вас витае жизнерадостна енергия, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага след като си дадете сметка, че в дадения момент може да поемате върху себе си само толкова, колкото сами поискате, всякакви лични тревоги и безпокойства ще Ви напуснат. Може да направите опит за избор в полза на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в собствените си сили и не се страхувайте да изпробвате нещо ново.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.05.2021

( Votes )
Овен
За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех. Ще Ви се предостави възможност неочаквано да изпреварите конкурентите и да постигнете онова, към което отдавна сте се стремели. Наистина, трябва да използвате необичайни методи. Проявете оригиналност и изобретателност - без тях днес сте за никъде. Възможни са спорове с роднини, а не са изключени и сериозни конфликти в семейството. Няма да успеете да приведете своите лични планове в съответствие с плановете на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо недоволство. Вероятно е влошаване на самочувствието, а и днес за Вас ще е прекалено голяма вероятността за простудни заболявания.

Продължение...

  

Страница 122 от 374

<< Начало < Предишна121122123124125126127128129130Следваща > Край >>