Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 20.07.2017

( Votes )
Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.07.2017

( Votes )
Овен
Представителите на Вашия знак много по-добре от другите умеят да водят спорове. Вашата управляваща планета е Мрас, а това означава, че Вие много добре умеете да отстоявате своето. Никога не бихте го признали на глас, но вътре в душата си много добре знете, че споровете Ви харесват, тъй като Ви обогатяват с адреналин. Ако изведнъж де наложи да защитавате своите позиции или позициите на близки свои хора, това няма да Ви представлява никакъв труд. Само че предупредете незамесените в спора хора, да стоят за всеки случай по-далече

Продължение...

 

Хороскоп за 18.07.2017

( Votes )
Овен
Нито един Овен не може да бъде наречен миролюбив. Представителите на този знак крайно неохотно правят отстъпки и заемет твърда позиция даже там, където не е необходимо, а за компромиси съвсем не може да се мисли. Денят може да се окаже както много плодотворен, така и безконтактно конфликтен, в зависимост от това, до колко добре се справяте с ролята на командир и предводител.Очаквайте не малко съблазни, но не забравяйте, че не трябва да се отказвате от дадените обещания, или пък да забравяте за своите принципи.

Продължение...

  

Хороскоп за 17.07.2017

( Votes )
Овен
През този ден ще се появи за Вас уникалната възможност да сравните своя любим човек с предишната си любов. Звездите не се наемат да кажат, кой в крайна сметка ще се окаже по-добър, но те твърдят едно: някъде надвечер няма да има място за каквито и да било съмнения относно Вашия избор

Продължение...

 

Хороскоп за 16.07.2017

( Votes )
Овен
Благоприятен ден за запознанства. Може да се запознавате на всякъде, в зависимост от ситуацията: на улищата, в метрото, или дори в мрежата. Условието е само едно - трябва да бъдете оригинални. Тирадите за времето са толкова остарели и изтъркани, че отдавна вече никой не им обръща внимание. По-добре предложете, да обсъдите насъщните проблеми на генетиката. Така ще предизвикате огромен интерес към себе си.

Продължение...

  

Страница 305 от 375

<< Начало < Предишна301302303304305306307308309310Следваща > Край >>