Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за сряда 5 юни 2024 (05.06.2024)

( Votes )

Овен

Много се срамувате за нещо пред Вашата половинка. Май и Вие не знаете точно за какво. Само че през целия ден няма да Ви напусне желанието, да искате прошка от нея. Ами тогава искайте! Току-виж се оказало, че наистина има за какво да Ви прощава... Но при всички случаи ще и бъде приятно да осъзнае, че Ви е скъпа.

Продължение...

 

Хороскоп за вторник 4 юни 2024 (04.06.2024)

( Votes )

Овен

Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 3 юни 2024 (03.06.2024)

( Votes )

Овен

Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

  

Хороскоп за неделя 2 юни 2024 (02.06.2024)

( Votes )

Овен

Днес постоянно ще Ви се иска да бързате: да правите всичко малсимално бързо и да постигате желаните резултати в максимално кратък срок. Само че , за съжакение, скоростта съвсем не е онова чукче, с помощта на което може да почукате на вратата на вътрешния мир на Вашия любим човек. По- добре ще бъде, ако бързате бавно...

Продължение...

 

Хороскоп за събота 1 юни 2024 (01.06.2024)

( Votes )

Овен

Към изпълнението на всяка задача трябва да проявите особена прецизност. Обръщайте по-голямо внимание на дребните детайли. Именно те могат да станат най-важни и да окажат решаващо внимание на работния процес. Препоръчва се внимателно да боравите с всички инструменти, а също и с програмното обезпечение , приборите ( в това число и битовите), лекарствата и химическите вещества. Не са изключени бурни спорове с хора от далече, особено ако това са Ваши колеги или хора, които Ви правят някакви услуги.

Продължение...

  

Страница 7 от 385

<< Начало < Предишна12345678910Следваща > Край >>