Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за вторник 30 април 2024 (30.04.2024)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Днес ще се смесите с цяла тълпа от най-интересни и необикновени хора, и ще се наслаждавате на всяка минута общуване. Предстои Ви едно интересно запознанство, което ще премине в много продължителни отношения. Всичко това е благодарение на астрологическите влияния, които са подготвили този парад на хора, с които при други обстоятелства на бихте се запознали. Вие ще решите , дали те ще Ви станат приятели или партньори, а и каква точно е разликата. Позволете си да вкусите по трохичка от всяко предложено угощение.

Продължение...

Хороскоп за вторник 30 април 2024 (30.04.2024) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за понеделник 29 април 2024 (29.04.2024)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Много по-лесно ще Ви бъде да постигнете успех, ако се вслушвате не в чуждите съвети, а разчитате на собствения си здрав разум. Макар и на обкръжаващите разсъжденията Ви да изглеждат доста странни, развитието на събитията ще покаже, че сте избрали верния път. Денят е изключетелно подходящ за самостоятелна работа над някакви творчески проекти. Не се разстройвайте за дреболии. Ако успеете да запазите доброто си настроение, отношенията Ви с близките ще „вървят” по най-добрия начин. Вероятни са приятни сюрпризи и знаци на внимание, които ще Ви зарадват.

Продължение...

Хороскоп за понеделник 29 април 2024 (29.04.2024) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за неделя 28 април 2024 (28.04.2024)

( Votes )

Овен

Старайте се малко повече да биете на очи: активно общувайте и проявявайте инициатива в запознанствата. Това е ден, в който можете да се обзаведете с много полезни връзки, без да полагате особени усилия. Овните- бизнесмени ще намерят нови партньори, а хората на наемния труд ще намерят своя началник-мечта. Не по-зле стоят нешата със запознанствата от личен характер. Започващите през този ден отношения имат огромен потенциал. Неприятности дебнат влюбените Овни. Заплашва ги караници с любимия човек. Най-вероятна причина за конфликтите са лошите привички, с които те не могат или не искат да се разделят.

Продължение...

   

Хороскоп за събота 27 април 2024 (27.04.2024)

( Votes )

Овен

Денят е „празен” - не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те искат просто да си отдъхнат. Възниква желание за отмяна на всякакви по-раншни планове, което едва ли ще бъде прието добре от отсрещната страна. Остри конфликти с близките Ви едва ли ще възникнат, но пък мълчаливо неразбиране е твърде вероятно. Особено трудно ще бъде да намерите общ език с любимия човек и затова романтичните срещи едва дали ще оправдаят Вашите очаквания.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 26 април 2024 (26.04.2024)

( Votes )

Овен

Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За хората е напълно естествено да се отдалечават един от друг, но е възможно да не осъзнавате, как бързо отслабва това приятелство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не така интересно, както сте очаквали, или близостта между Вас и другия човек вече не е такава, каквато е била по-рано? Направете корекция на своите очаквания и си дайте сметка, че ако и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е дошло време за един откровен разговор.

Продължение...

   

Страница 10 от 384

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>