Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за неделя 30 юни 2024 (30.06.2024)

( Votes )

Овен

През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Продължение...

 

Хороскоп за събота 29 юни 2024 (29.06.2024)

( Votes )

Овен

Овните трябва да са много претенциозни в общуването. Дошъл е точно онзи ден, в който изпитаният приятел е не само по-добър от двама нови, а е за предпочитане във всяко отношение. Помнете, че сте склонни към прекалена доверчивост, и желаещите да се възползват от това може да се окажат твърде много. Възможно е да се почувствате неразположени, тъй като жизненият Ви потенциал е доста понижен, и организмът Ви не всякога може да се справи с инфекциите. Най-важните си работи, срещи и преговори, планирайте за средата на деня, тъй като по това време няма да чувствате недостиг на енергия, която Ви е необходима за постигане на целите.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 28 юни 2024 (28.06.2024)

( Votes )

Овен

През първата половина от деня се погрижете за своето здраве . Отложете спешните здачи и отделете повече внимание на своите близки. Дребните проблеми не са повод да се карате. По- добре насочете своята енергия за по- значими неща. Ако имате усещане, че приближава депресия, не се паникьосвайте, а си организирайте излизане сред хората дискотека, приятелска среща в някое кафе, или каквото там измислите. Постарайте се да се погрижите за своето самочувствие. И се огледайте - човекът, когото търсите, вероятно е някъде наблизо.

Продължение...

  

Хороскоп за четвъртък 27 юни 2024 (27.06.2024)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл, макар че трудно ще може да обясните, с какво са ангажирани Вашите мисли. Днес за Вас ще е характерна забавеност, отпуснатост и дори малко мързел, а това ще учудва околните и дори малко ще Ви дразни. По начало такъв тип поведение не е характерно за Вас. В романтичната сфера ще възникват проблеми, тъй като няма да можете да разберете своята „половинка”, нито пък да се досетите какво иска от Вас. За съжаление интуицията нищо няма да Ви подскаже, затова не жалете сили и разпитвайте. В противен случай трудно ще се справите със ситуацията.

Продължение...

Хороскоп за четвъртък 27 юни 2024 (27.06.2024) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за сряда 26 юни 2024 (26.06.2024)

( Votes )

Овен

През този ден ще разберете, че още не е късно да върнете всичкото хубаво, което е било между Вас и Вашия любим човек. Трябва само да полжите достаъчно количество усилия: ни повече, ни по-малко. Всеки недостиг или престараване ще доведе до глобален провал на мисията.

Продължение...

  

Страница 9 от 390

<< Начало < Предишна12345678910Следваща > Край >>