Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за вторник 2 юли 2024 (02.07.2024)

( Votes )

Овен

Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате - така (може би) ще бъде по- лесно...

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 1 юли 2024 (01.07.2024)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.

Продължение...

Хороскоп за понеделник 1 юли 2024 (01.07.2024) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за неделя 30 юни 2024 (30.06.2024)

( Votes )

Овен

През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Продължение...

  

Хороскоп за събота 29 юни 2024 (29.06.2024)

( Votes )

Овен

Овните трябва да са много претенциозни в общуването. Дошъл е точно онзи ден, в който изпитаният приятел е не само по-добър от двама нови, а е за предпочитане във всяко отношение. Помнете, че сте склонни към прекалена доверчивост, и желаещите да се възползват от това може да се окажат твърде много. Възможно е да се почувствате неразположени, тъй като жизненият Ви потенциал е доста понижен, и организмът Ви не всякога може да се справи с инфекциите. Най-важните си работи, срещи и преговори, планирайте за средата на деня, тъй като по това време няма да чувствате недостиг на енергия, която Ви е необходима за постигане на целите.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 28 юни 2024 (28.06.2024)

( Votes )

Овен

През първата половина от деня се погрижете за своето здраве . Отложете спешните здачи и отделете повече внимание на своите близки. Дребните проблеми не са повод да се карате. По- добре насочете своята енергия за по- значими неща. Ако имате усещане, че приближава депресия, не се паникьосвайте, а си организирайте излизане сред хората дискотека, приятелска среща в някое кафе, или каквото там измислите. Постарайте се да се погрижите за своето самочувствие. И се огледайте - човекът, когото търсите, вероятно е някъде наблизо.

Продължение...

  

Страница 4 от 385

<< Начало < Предишна12345678910Следваща > Край >>