Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за сряда 14 август 2024 (14.08.2024)

( Votes )

Овен

Колкото и да се стараете днес да угодите на своя любим човек, едва ли ще можете да го направите. И не защото той няма да оцени Вашите усилия, а защото няма да е във Вашата власт да го направите доволен и щастлив, нито пък е във Вашата компетенция.

Продължение...

 

Хороскоп за вторник 13 август 2024 (13.08.2024)

( Votes )

Овен

Днес ще Ви се прииска да предпазите своя любим човек от някаква неприятност, която ще се окаже, че го заплашва. Това ще се окаже не толкова просто, колкото Ви се струва, но ако се постараете и вложите най-добрите си качества, несъмнено ще се получи. Много е важно да не се боите от трудностите и да вярвате в себе си.

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 12 август 2024 (12.08.2024)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Много подходящ ден за извършване на делови операции, особено ако предприемате нещо, което е нужно на други хора, или ако действате паралелно с друг човек, компания или колектив. Отлично време и за оформяне на документи, особено ако се касае за получаване на разрешения, права или пропуски. Това е прекрасен период за започване на бизнес в сферата на търговията, информационното обезпечение, техниката, както и за стартиране на иновационни процеси в най-различни области. Срещите, преговорите, сделките и обмена обещават да станат продуктивни. Възможно е възобновяване на връзка с предишни партньори.

Продължение...

Хороскоп за понеделник 12 август 2024 (12.08.2024) - 1.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за неделя 11 август 2024 (11.08.2024)

( Votes )

Овен

Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва да се подготвите. Вие ще се окажете между две враждуващи страни, и имайки предвид Вашата храброст, с която така се славите, несъмнено ще успеете и да потушите конфликта. Възможно е, да се сблъскате с нечия завист или обида, и тогава трябва да помолите приятелите си за помощ, тъй като би било много трудно да се справите с това самостоятелно.

Продължение...

 

Хороскоп за събота 10 август 2024 (10.08.2024)

( Votes )

Овен

Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

  

Страница 4 от 390

<< Начало < Предишна12345678910Следваща > Край >>