Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за понеделник 5 август 2024 (05.08.2024)

( Votes )

Овен

Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Продължение...

 

Хороскоп за неделя 4 август 2024 (04.08.2024)

( Votes )

Овен

Днес ще Ви настигне вдъхновение и желание да трансформорате своите мисли в творчество. Времето е благоприятно за всяко ръкоделие, а и занимание с музика. Вие може да се отпуснете и да отидете в света на мечтите и фантазиите, но обезателно връщайки се, защото през втората половина от Вас ще се изисква помощ за роднини. Отношенията с близкото обкръжение може да бъдат проблемни вечерта . Вероятни са конфликти и напрежение.

Продължение...

 

Хороскоп за събота 3 август 2024 (03.08.2024)

( Votes )

Овен

Kaрате се едва ли не с всички, в които разговаряте, макар че не искате да се случи нищо подобно. Забележките Ви са язвителни, шегите - обидни, а въпросите - нетактични. Освен това неутолимата жажда за общуване Ви тласка към нови контакти, така че денят буквално ще се състои от големи и малки конфликти, пререкания и недоразумения. Имате нужда от поне няколко часа, които да прекарате насаме със себе си, за да разберете даже не какво става, а просто да се отдалечите от другите хора и да свалите товара за чуждите негативни емоции. Разходка в парка около обяд може да стане отлично лекарство от много неприятности.

Продължение...

  

Хороскоп за петък 2 август 2024 (02.08.2024)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Този ден може да бъде свързан с трудности и загуби, но Вие имате шанс да ги минимизирате, като от сутринта се заемете с неприятни, но необходими дейности. Много важна е готовността Ви да взимате решения, които не разчитат на подкрепа. Ако не се страхувате от мълчаливото осъждане на околните, звездите навярно ще Ви подкрепят. Предстои Ви да решавате не само свои, но и чужди проблеми: да помирявате спорещи, да регулирате разногласия или да влизате в ролята на трети съдия. Всичко това е уморително, още повече че чувствате, че сте принудени да се потапяте в чужди неща повече, отколкото би Ви се искало. От друга страна усещането за изпълнен дълг до някъде украсява деня.

Продължение...

Хороскоп за петък 2 август 2024 (02.08.2024) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за четвъртък 1 август 2024 (01.08.2024)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички събития през този ден, но усилията Ви да промените ситуацията ще бъдат напразни. Постарайте се да се помирите и да не създавате нови проблеми в добавка на вече съществуващите. Много голяма е вероятността за поява на професионални трудности, с които ще се наложи да се справяте самостоятелно. Подкрепата на близките няма да е пълна и далеч не всякога ще Ви разбират правилно, но като цяло отношенията Ви ще са спокойни.

Продължение...

Хороскоп за четвъртък 1 август 2024 (01.08.2024) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Страница 5 от 390

<< Начало < Предишна12345678910Следваща > Край >>