Мини кухнята на бъдещето

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 

Домът ни никога не може да е пълен без наличието на кухня, затова няма нищо по-важно от добре обзаведената, добре екипираната и подходящо проектирана кухня за да можете да готвите всеки ден там за себе си и своето семейство. Енекс предлагат своята кухня " Hue and Funny" (цвят и забавление) като предложение и виждане за бъдещето в областта на кухненското обзавеждане.

 

 

 

Предложението им се базира на идеята за кухнята като място за почивка и спокойствие и в същото време място за забавление и игра.

Заложили са на така нашумелите напоследък неправоъгълни мивки. Формата на кухничката е взаимствана от красивите извивки на седнала жена, като по този начин плотът създава впечатлението за нещо, което плува в пространството.
Вградената екипировка за забавления включва телевизор и аудио устроиства, които придават на кухнята вид на нещо от фантастичен филм.

Дизайнът с криви и вълнообразни линии, разчупва стереотипите за кухня и създава нещо като малко островче - кухня в жилището, като няма ограничения за място и преместване/поставяне. Плотът е така замислен , че няма значение от коя страна сте застанали и дори може да се завърти на 360 градуса, за да Ви е удобно да го пригодите към нуждите и обзавеждането си.

Публикуването на текстове от електронното издание е разрешено само след писмено съгласие от редакцията.

 

 


туви.ком


Мини кухнята на бъдещето - 3.5 out of 5 based on 4 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: