Пъстроцветни кухни в ярки цветове

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Стериотипът за бялата, стерилна кухня отдавна е отхвърлен. Цветовете създават настроение. В зависимост от индивидуалните предпочитания всяка домакиня създава тази цветност, която би я зареждала с енергия и би я карала да се чувства добре. Ние ви представяме подборка от снимки на кухни в ярки, дори неонови цветове. Това са смели решения, които не са за всеки, но предават на дома младежко излъчване и виталност. 

Пъстроцветни кухни в ярки цветове
Ярки неонови цветове в кухнята - електриково розово, неоново зелено, лимонено жълто. Ултра лукс, подчертаващ индивидиалността на домакините. 

Цветни кухни

Кухня с меки цветове. Набляга се на различните цветове на столовете, цветен хладилник /няма да го намерите лесно/, пъстроцветни стенни плочки и декорация, която прибавя нови и нови тонове. 


Цжетни кухненски шкафчета

Цветни кухненски шкафове. Белият кант на вратичките почертава пъстротата. Плота и стената зад кухненската мивка могат да бъдат в любим цвят, който дори да действа успокояващо докато домакинята готви. 

Многоцветна кухня

Кухня на пъстри раета. Стените боядисани на цветни раета във всички възможни цветове, а на вратичките на кухненските шкафчета цветни кантове подчертават интериора. Ако многообразието на цветове в кухнята идва в повече е възможно цветовете да се намалят или да се сведат до един цвят в различни тоналности. 

Шарен кухненски шкаф

Бяла кухня с акцент - шарен шкаф. Ще ви разкрием интериора в кухнята извън показаната снимка. Представете си бяла кухня, с бял под, стени и плочки. Като бижу в средата и има шарен шкаф в приятни цветове. Самият шкаф отвън е бял, както и рафтовете му, но задната стена е цветна, като на всяко ниво цветовете са подбрани и преливащи. За да се подчертае цветността са поставени цели сервизи и изчистени от цветове декоративни мотиви. 

кухня вратички различни цветове

Кухненски вратички в различни цветове. Ето още един вариант да направите кухнята си пъстра и оригинална. Многобразието от плоскости в мебелните фирми ви дава възможност внимателно да подберете цветовете и да създадете ваше уникално излъчване. И в този вариант отново мебелите, пода и стените са бели. 

Дизайнерска цветна кухня

Смела дизайнерска кухня. Разчита се на създаването на индивидуалност на помещението внимателно подбирайки мебелите, осветителните тела и добавяйки декорация за създаване на завършеност.

Бъдете смели! Ако желаете пъстра и весела кухня вече знаете, че няма защо да не я направите точно такава, каквато ви подхожда.

Силва Коен 


 


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Пъстроцветни кухни в ярки цветове - 3.7 out of 5 based on 3 votes
Коментари (1)
Силва ,моля спрете да пишете!
1 Вторник, 17 Ноември 2015г. 20:44ч.
neda
Статията е много непрофесионална!Отдавна, що се отнася за "лукс", не домакините избират цветовете на кухнята.Хубаво би било да обесните,какво според Вас е лукс ,винтидж,еклектика ,кич....Относно тенденциите за интериорен дизайн явно доста информация Ви липсва! Забелязвам също, че имате нужда да се запознаето малко по-отблизо с цветознанието- видове цветове и имената им! Първото изречение в тази статия е"стериотипът за бялата, стерилна кухня отдавна е отхвърлен",а 13-то " Представете си бяла кухня, с бял под, стени и плочки. Като бижу в средата и има шарен шкаф в приятни цветове."Трябва да плащате за тези статии!

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: