Етажерки у дома: къде и как?

( Votes )
Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 
етажеркиВ нито едно жилище не липсват етажерки. Те са практични, а за тези, които харесват интериорни декорации, трябва да бъдат и стилни. Не е без значение, обаче, къде ще бъдат поставени и как. Тук, с помощта на homedesignfind.com сме подготвили няколко идеи, които трябва да имате
предвид:

 

 

 етажерки


• Не поставяйте секции пред стените, а по възможност ги вградете в самите стени. Така максимално ще освободите дома си от ненужни предмети и ще откриете повече пространство за самите Вас.

лавица за дома

 

• Помислете върху това, какво точно бихте искали да поставите на етажерките. Малки или големи предмети искате да поставяте? Отговорът на този въпрос ще Ви е нужен, за да може да определите съответно и размера на самата етажерка.

готини етажерки


• Къде ще поставите рафтовете? Потърсете по-просторно място, такова с декорация, която да съответства на етажерките. Преценете, къде точно да ги поставите, според това колко често ще ги ползвате.

интересни етажерки

етажерки чашки

етажерки казта

детски етажерки


• И не на последно място – бъдете креативни. Вземете например тези поставки (на снимката долу). Те могат да бъдат разположени в коридора и да служат като закачалки или да бъдат позиционирани в банята и да служат за подобни цели.

 


 

 
ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Етажерки у дома: къде и как? - 2.6 out of 5 based on 5 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: