Как да организирате домашния си офис по правилата на успеха

( Votes )
Оценка на читателите: / 18
Слаба статияОтлична статия 
Има как да привлечем добра енергия и да хармонизираме средата в дома си, когато се налага и да работим от там

Всеки от нас влага усилия и средства, за да създаде своя мечтан дом, така както си го представя и желае. Има различни правила за обзавеждане, за комбиниране на мебели, за влагане на актуални стилове, а максимални резултати може да постигнем, ако не подценим и спазването на условията за хармония. 
Само така хоум офисът ни например може да се превърне в зона, която ни носи успехи и удовлетворение от работния процес.

Доверете се на професионалните съвети и се насладете на ефекта от тях: 

Поставете граница между личното и кариерното пространство 

Ако вече сте прекарали няколко месеца в труд от жилището си, ще разберете веднага за какво ви подсказваме. Границите трябва да бъдат поставени, за да не се размива личното от кариерното пространство. Не бихте искали да нарушавате спокойствието си и да губите контрола върху баланса между работа и живота си извън нея.
 
Идеалният вариант е да отредите специално помещение за целта и да имате свой кабинет. Това рядко е възможно, затова обособете кът и помислете как да го отделите от останалата част на стаята. 

Стабилна опора в лицето на бюро

Несъмнено то ви е нужно и в никакъв случай не превръщайте трапезната маса в негов заместител. Бюрото ще ви осигури площ, опора и сигурност. 
За предпочитане е то да не се намира в спалнята, но зависи с какви опции разполагате. Разделете със завеса или библиотека периметъра, ако в крайна сметка сте принудени да поставите бюрото в спалнята.

Гледката пред вас

Е, не всеки се радва на прекрасни гледки от дома си, но винаги съществува дизайн, при който да нагодите нещата и да постигнете приятна обстановка. 
Бюрото може да е разположено в близост до прозореца или да е обърнато странично, така че пред вас да не е само една празна стена. Понякога, докато работим, ние неволно отправяме взор напред, за да се разсеем или да получим ново вдъхновение. Ето защо е толкова важно каква гледка ще си устроим. 

Дизайнът на работната мебел

Отново всичко зависи от площта, която ви е налична за работната мебел. Винаги е хубаво, когато има вариант тя да бъде масивна, стандартна големина и да ви предоставя достатъчно площ за разполагане на компютър, за удобство при писане или подредба на офис консумативите. 
Дори да се налага да направите компромис с това, помислете как да си осигурите основното. 

И отдайте нужното внимание също на цвета, който може да изберете в синхрон с цялостния интериор и спрямо личните си предпочитания. 
  
Когато трябва да обзаведете домашния си офис, потърсете качествен партньор и се доверете на Мебели Монема.

  
 

Как да организирате домашния си офис по правилата на успеха - 2.3 out of 5 based on 18 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: