Цветя от черупки на шам фъстък

( Votes )
Оценка на читателите: / 9
Слаба статияОтлична статия 
 Живеем в интересни времена. От една страна хубавото е, че все повече се ценят направените ръчно декорации и изкуства, от друга манията за рециклиране става плашеша. Всичко в домакинството може да бъде използвано повторно. Сега Ви предлагаме приятна и интересна идея за цветя от останалите черупки от шам фъстък. 

цветя от шам фъстък
Какво Ви е необходимо - пълна кесия шам фъстък, дружина приятели или приятна семейна вечер пред телевизора и ВОАЛА - основната суровина е набавена. Имате купчина черупки от шам фъстък подобни на мидички.

Измийте ги от солта и ги изсушете. Махнете стърчащите, ръбати крайчета. Отделете кривите и счупени половинки. Подберете  само еднаквите и правилни черупчици подобни на мидички. 

С помощта на пистолет за силикон, силикон и картонена поставка можете да сътворите красиви цветя подобни на далии /хризантеми/.

Цветята от шам фъстък могат да бъдат боядисани и подредени в красиви пана. Или пък подредени като цветя на пръчица /пръчка за шишче/ и пластелин.Докато творите, уверена съм ще Ви хрумнат и други идеи. Просто пробвайте!

Силва Коен


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Цветя от черупки на шам фъстък - 3.2 out of 5 based on 9 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: