Позитив и негатив

( Votes )
Оценка на читателите: / 15
Слаба статияОтлична статия 

Черно-бялата комбинация винаги изглежда класическа и изискана. Комбинирането на райета и кариран текстил дава динамика и разчупва визията.


С помощта на ПДЧ плоскост оформете полица, която в случая изпълнява двойна функция – служи като място за поставяне на декоративни предмети и в същото време върху нея е позициониран тапицираният гръб на леглото.


Направата му е изключително лесна и не отнема време. Единственото, от което се нуждаете е черно-бяла материя (в случая е използвано едро каре), вата, копчета и малко сръчност.
Размерът на импровизирания гръб трябва да съответства на леглото или да бъде малко по-широк.

 

 


След като бъде разкроен плата и краищата са зашити, вътрешността се напълва с вата.

Дебелината й може да бъде от няколко милиметра до няколко сантиметра – във втория случай ще постигнете по-пищна визия.

За да предотвратите разместването на ватата, добре е да направите капитонаж – на определено разстояние се зашиват копчета, които съединяват двата слоя плат и единия слой вата.


За да позиционирате готовото пано, изберете мебелни дръжки със сферична форма. При ширина на леглото от средно 140 см. препоръчителния им брой е 18, но все пак избора е изцяло Ваш.

 

За да добавите доза еклектика, заменете стандартните нощни шкафчета с масички в бяло, които имитират подноси. Осветителните тела монтирайте върху стената.

 

Комбинацията между райета и карета може да използвате и при решението на прозорците. Изберете щора, която ще Ви осигури необходимото уединение и дълго перде за малко повече разкош. Използвайте съчетанието от дребно каре и едри райета.

 

 

сграда.ком


Позитив и негатив - 4.3 out of 5 based on 15 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: