Само на мен ли са ми скучни свежите на свежо.нет?

( Votes )
Оценка на читателите: / 27
Слаба статияОтлична статия 

Имаше време когато знаех, че ако искам да изкарам приятно и да прочета нещо интересно трябва само да разгледам свежите публикации в свежо.нет. Имаше от всичко по-малко и за всеки по нещо.

Е да, ама от седмица свежите са ми като сигурен начин да си докараш депресия. Това, което намирам там са скучни, агресивни новини и пак новини, някоя промъкнала се свежарска статийка за дизайн, някое клипче, публикация на фото подборка и да не забравя – политика, новини и разбира се политически новини.

Четат се – там са, ще ме апострофира някой. И преди да реша, че само на мен ми е скучно от този новинарски миш-маш поглеждам гласуванията и прочитите – смешна работа. Повечето така наречени свежи новини имат по-малко от 50 прогласувания! Единици публикации са с над 1000 прочита! И ми става ясно, че не само на мен ми е скучно в свежия сектор.

Може да го удрям на носталгия, но преди пробила сред свежите новина имаше около 100 прогласувания и ако нямаше 1000 прочита ставаше ясно, че се вмъкнала в свежите по терлици. Имаше култови статии с по 4 – 5000 прочитания и бол коментари. А бе с часове можеше да се отплесне човек да чете, а сега са ми скучни и свежите и топ новините.

 

Та се питах само на мен ли ми е скучно там, където преди се забавлявах или и други са вече отегчени? И кво стана та се оплескаха нещата?

 


 


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Само на мен ли са ми скучни свежите на свежо.нет? - 4.3 out of 5 based on 27 votes
Коментари (4)
И аз съм така
4 Петък, 27 Февруари 2009г. 13:21ч.
напълно съгласна
Нищо свежо не остана във свежото. И аз като eкlisiast публикужам нещи никой не му обръща внимание и изведнъж се публикува от някой друг и ела да видиш какво става. Мошенническа работа стана и в свежото. Разочарована съм !
Няма как
3 Събота, 21 Февруари 2009г. 09:35ч.
Лъчезар Томов
не може всички новини да са за малкия щастлив свят на завеяните интернет - маниаци, докато навън бушува Буря. Що се отнася до логиката - това е социална мрежа, гласува се на такъв принцип, а не рационално, ама така е, като рационализЪмът не е на почит в България
съгласен
2 Събота, 21 Февруари 2009г. 08:13ч.
Genoveva

Ами, прав си, и аз се депресирам от статиите, изпълнени с агресия, негативизъм и все отрицателни емоции. Уж свежо, а като вляза само политически новини, афери, измами, убийства, изнасилвания и т.н.
Свежо ли е???
1 Събота, 21 Февруари 2009г. 00:27ч.
Genoveva

Не знам как си промениха вкусовете, но определено са доста увехнали. ЧЕТИри пъти пускам интересни теми, не им обръщат внимание, а след 2-3 часа пускат тази СВЕЖА новина, но от друг , който я е прочел от мене..Както и да е, но много закъсняват. Може би- неслучайно

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: