Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 27.05.2022

( Votes )
Овен
Koлкото по- подвижни сте през този ден, толкова по-добре ще бъде за Вас: общите прибежки, заниманията със спорт и даже продължителния шопинг, без съмнение ще бъдат от полза за Вашите отношения. През този ден звездите няма да покровителстват вялите и бездейни хора.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.05.2022

( Votes )
Овен
Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва да се подготвите. Вие ще се окажете между две враждуващи страни, и имайки предвид Вашата храброст, с която така се славите, несъмнено ще успеете и да потушите конфликта. Възможно е, да се сблъскате с нечия завист или обида, и тогава трябва да помолите приятелите си за помощ, тъй като би било много трудно да се справите с това самостоятелно.

Продължение...

 

Хороскоп за 25.05.2022

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес Вашата половинка ще се стреми да реши всичко вместо Вас. И даже ще успява успешно да го прави. Ако, разбира се, Вие и дадете тази възможност. Но ако искате да покажете себе си пред околните ,а и да издемонстрирате своята самостоятелнст, най-добре е веднага да кажете на любимия човек: „ Не!”, за да може и да не започва да прави нещо вместо Вас. Иначе няма да можете да го спрете.

Продължение...

Хороскоп за 25.05.2022 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за 24.05.2022

( Votes )
Овен
Пред Вас ще се открият такова невероятно количество възможности, че ако не се възползвате поне от една от тях, по късно много ще съжалявате. Вашите сегашни постъпки ще се отразят на онова, което ще стане утре. Затова подготвяйте бъдещето, заемайки максимално активна позиция. В този момент въплъщаването на идеите в живота е много по-важно, отколкото завършването на предишни проекти. Това е даже по-важно и от прогреса. Затова се съсредоточете върху новите начинания, и си осигурете подкрепата на колкото се може повече хора. При това денят ще се окаже съвсем не лош от романтична гледна точка. Заедно с любимия човек ще прекарате времето си отлично, а срещата Ви ще донесе и на двамата голямо количество незабравими впечатления.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.05.2022

( Votes )
Овен
Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се опитате да се съобразявате с чувствата на другите. Може малко да ви помръзва, но не очаквайте някой друг да ви свърши работата. Добре е да не се опитвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша полза. asdasdas 'sadasd

Продължение...

  

Страница 80 от 375

<< Начало < Предишна71727374757677787980Следваща > Край >>