Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 16.03.2021

( Votes )
Овен
Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително на делови теми, иска да пренесе вашите отношения в съвършено друга плоскост. Окажете му топъл прием, но само заради факта, че жадува сближаване, съвсем не сте длъжни да го приемете. Изучете всички варианти и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на крайщата това е една от причините, поради които този човек така Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на общуване бързо се разширяват. Отначало ще Ви бъде трудно да проследявате всичко, но точно в това ще бъде веселото.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.03.2021

( Votes )
Овен
В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде хубаво. Това може да Ви наведе на подозрения, че нещо не е така, както трябва, и от Вас се опитват нещо да скрият. Не давайте думата на своята мнителност - всичко само Ви се струва. И ако не Ви се струва, по-добре е да се възползвате от момента и да дадете възможност на душата си, да си отдъхва, докато и се иска.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.03.2021

( Votes )
Овен
Този ден може да бъде свързан с трудности и загуби, но Вие имате шанс да ги минимизирате, като от сутринта се заемете с неприятни, но необходими дейности. Много важна е готовността Ви да взимате решения, които не разчитат на подкрепа. Ако не се страхувате от мълчаливото осъждане на околните, звездите навярно ще Ви подкрепят. Предстои Ви да решавате не само свои, но и чужди проблеми: да помирявате спорещи, да регулирате разногласия или да влизате в ролята на трети съдия. Всичко това е уморително, още повече че чувствате, че сте принудени да се потапяте в чужди неща повече, отколкото би Ви се искало. От друга страна усещането за изпълнен дълг до някъде украсява деня.

Продължение...

  

Хороскоп за 13.03.2021

( Votes )
Овен
Очертава се един благоприятен ден за работа, а също и за всякакви неочаквани решения в областта на работата. На съвещанията през този ден може да предлагате най- нестандартните и странни идеи. Шанса, те да бъдат възприети отлично, е много голям. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решаване на задачи от подобен род. Деловите срещи ще преминат прекрасно , а за романтичните вероятността за разбиране е голяма, но едва ли ще Ви остане време.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.03.2021

( Votes )
Овен
Взимате всичко в свои ръце, независимо за какво се отнася - дали за излизане сред природата за голяма компания, или управляване на данни за голям научен експеримент. Отлично умеете да ръководите преговори между конфликтни страни. Строги сте, но справедливи и затова хората Ви се доверяват. И което е още по-важно – винаги довеждате започнатото до край. Затова с каквото и да се заемете днес. Ще се получи!

Продължение...

  

Страница 129 от 375

<< Начало < Предишна121122123124125126127128129130Следваща > Край >>