Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 16.05.2021

( Votes )
Овен
Съвсем няма да се иска на Вашия любим човек днес да Ви загуби. Даже и ако това, което се случва между вас може да бъде наречено загуба с голямо въображение, той пак ще се нервира от създалата се ситуация. Постарайте се през цялото време да имате това впредвид.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.05.2021

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек няма да се прииска много сериозно да се замисли за причините на Вашето настроение, независимо дали то е добро или лошо. Подгответе се, че ще Ви възприеме такива, каквито сте и няма да се старае да измени у Вас каквото и да било, дори и да Ви се прииска обратното.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.05.2021

( Votes )
Овен
Днес Вашият любим човек непреднамерено ще Ви обижда. В плановете му няма да има нищо такова, но всичко ще се получава неочаквано, само по себе си, независимо от желанието или нежеланието му. Постарайте се , да не се обиждате – в крайна сметка не го прави нарочно.

Продължение...

  

Хороскоп за 13.05.2021

( Votes )
Овен
Този ден за Вас ще бъде от една страна интересен и увлекателен, а от друга – много уморителен. Трудно ще можете да се съсредоточите върху едно нещо, а ще се опитвате да се занимавате с няколко неща едновременно, създавайки суета и неразбории, а след това ще се ядосвате на своята неорганизираност. Творчески безпорядък - това са двете думи, които днес най-добре могат да характеризират това, което става с Вас. Не би могло да се каже, че всичко си е по местата, но пък присъства онази атмосфера, в която се зараждат отлични идеи и стават най-невероятни събития.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.05.2021

( Votes )
Овен
Днес е по-добре да стоите настрана от каквито и да било конфликти. Обкръжавашите Ви по никакъв начин няма да могат да намерят общ език, но към това Вие нямате никакво отношение. Може да Ви се стори, че би било добре да се намесите и да помирите враждуващите страни, но е възможно много да надценявате своите дипломатически способности. Емоциите са доста силни, а има и обстоятелства, за които Вие не знаете. Присъствието Ви само ще налее още масло в огъня. Затова се постарайте да стоите по-далече, и от там да наблюдавате битката. Ще можете да видите всичко веднага, и да разберете цялата истина.

Продължение...

  

Страница 123 от 375

<< Начало < Предишна121122123124125126127128129130Следваща > Край >>