Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 06.05.2020

( Votes )
Овен
Внимателно! Вероятността от грешки и пропуски , една от които ще Ви принуди да се откажете от своите планове или съществено да ги измените, е много висока. Ако днес не проявите предпазливост , после ще съжалявате. Обмисляйте всяка крачка, старайте се да оценявате своите постъпки от гледна точка на другите хора. Може да успеете да направите още твърде много неща, но за целта трябвая да действате самостоятелно и да не разчитате на никого. Само че не трябва да забравяте, че блестящите перспективи, откриващи се пред Вас, съвсем не са повод да забравяте обещанията, които сте дали на своите приятели и близки.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.05.2020

( Votes )
Овен
През този ден звездите препоръчват да получите пълно удоволствие от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в правилното направление. Много е важно това течение да изнесе на същото място и Вашия любим човек, защото ще е обидно да се окажете на различни брегове на една и съща река, и то – по чужда воля.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.05.2020

( Votes )
Овен
Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате - така (може би) ще бъде по- лесно...

Продължение...

  

Хороскоп за 03.05.2020

( Votes )
Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак... И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Продължение...

 

Хороскоп за 02.05.2020

( Votes )
Овен
Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички събития през този ден, но усилията Ви да промените ситуацията ще бъдат напразни. Постарайте се да се помирите и да не създавате нови проблеми в добавка на вече съществуващите. Много голяма е вероятността за поява на професионални трудности, с които ще се наложи да се справяте самостоятелно. Подкрепата на близките няма да е пълна и далеч не всякога ще Ви разбират правилно, но като цяло отношенията Ви ще са спокойни.

Продължение...

  

Страница 164 от 375

<< Начало < Предишна161162163164165166167168169170Следваща > Край >>