Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 23.03.2021

( Votes )
Овен
Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.03.2021

( Votes )
Овен
Този ден не може да бъде наречен безусловно благоприятен, но Овните могат да извлекат определена изгода даже от неудачното стечение на обстоятелствата. На помощ на представителите на знака идват фантазиите и находчивостта, сменяйки обичайната за Овена прямота. Много Ваши постъпки поставят близките Ви в задънена улица, във връзка с което отношенията в семейството стават по-напрегнати. Старайте се спокойно да приемате конструктивната критика и се вслушайте в съветите – те ще Ви помогнат да избегнете грешки и загуби.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.03.2021

( Votes )
Овен
Любовта няма да бъде на първо място за Вас през този ден. Хубаво ще е, ако в списъка на Вашите ценности тя попадне в първата десятка. За съжаление, на Вашия любим човек ще се наложи да се помири с това: едва ли би било по силите му, нещо да промени. Само че се постарайте, да бъдте по-внимателни към него – все пак , жив човек е...

Продължение...

  

Хороскоп за 20.03.2021

( Votes )
Овен
Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко варианта. Може да организирате неголямо прекъсване в работата, и ако някой от обкръжаващите Ви е настроен да се повесели с Вас, то това е отлична идея! Нима не сте заслужили малко допълнителна почивка? Но пък душевното здраве е не по-малко важно от физическото, и към него трябва да се отнасяте грижливо. Така че не само трябва да си организирате почивка, а и да намерите подходящите хора, с които ще Ви бъде приятно.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.03.2021

( Votes )
Овен
Ако имате постоянен партньор , а не се чувствате достатъчно комфортно и щастливо, днес има смисъл да потърсите нещо друго. Търсенето е твърде вероятно да се увенчае с успех. Най-добрият избор за Вас през този ден са Телец, Дева или Риби. Избягвайте Козирозите и Овните.

Продължение...

  

Страница 129 от 375

<< Начало < Предишна121122123124125126127128129130Следваща > Край >>