Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 05.06.2019

( Votes )
Овен
Днес около Вас ще се съберат множество хора, които ще мечтаят да поделите с тях своята неизчерпаема енергия и воля за живот. Бъдете много внимателни да не се окаже, че те увисват на шията Ви, защото да ги свалите от там ще бъде доста трудно.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.06.2019

( Votes )
Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

 

Хороскоп за 03.06.2019

( Votes )
Овен
Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел колективно благо, а не личен успех или постигане на някаква друга индивидуална изгода. За днес смело може да насрочвате и организирате приятелски срещи, някаква презентация, изложба или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Това също е не лош период за обчуване посредством Интернет и регистрация в нов за Вас дискусионен форум. Не е изключено по този начин да си намерите и нови приятели.

Продължение...

  

Хороскоп за 02.06.2019

( Votes )
Овен
Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание - общуване с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е даже да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.06.2019

( Votes )
Овен
Днес нямате настроение за работа, а шефовете незабавно ще забележат това. Не очаквайте разбиране и снизхождение - няма да Ви простят грешките и недовършените неща. А и обстоятелствата днес не са най-подходящи за мързелуване и бездействие. Така че се настройте на продуктивна вълна. Вие сте нетърпеливи и раздразнителни, и затова не са изключени трудности и отношенията с близките. Обкръжаващите няма да Ви простят пропуските, но охотно ще поощряват благородните пориви.

Продължение...

  

Страница 212 от 375

<< Начало < Предишна211212213214215216217218219220Следваща > Край >>