Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 13.06.2019

( Votes )
Овен
За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех. Ще Ви се предостави възможност неочаквано да изпреварите конкурентите и да постигнете онова, към което отдавна сте се стремели. Наистина, трябва да използвате необичайни методи. Проявете оригиналност и изобретателност - без тях днес сте за никъде. Възможни са спорове с роднини, а не са изключени и сериозни конфликти в семейството. Няма да успеете да приведете своите лични планове в съответствие с плановете на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо недоволство. Вероятно е влошаване на самочувствието, а и днес за Вас ще е прекалено голяма вероятността за простудни заболявания.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.06.2019

( Votes )
Овен
Обаянието Ви днес ще бъде най-добрият Ви начин за постигане на желаното. Смело започвайте разговори и не се стеснявайте, да пускате дръзки реплики. Ако сте готови да приемете предизвикателството, намерете човека, чиято своенравност и рязкост Ви дразни или плаши, и опитайте, да му се усмихнете. Възможно е, да се разкрие пред Вас така, както не сте очаквали. Може да се окаже, че имате много общи неща.

Продължение...

 

Хороскоп за 11.06.2019

( Votes )
Овен
Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание - общуване с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е даже да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете.

Продължение...

  

Хороскоп за 10.06.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес е възможно да Ви бъде трудно да прецените, как и кога да прояввате критичност. В бизнеса или в професионалния контекст ще бъде по-лесно да направите това - сутрешен конфликт ще Ви принуди да видите ситуацията по-ясно , и в по-правдива светлина. Но в това, което се отнася до отношения, ще Ви е по-трудно. Например по никакъв начи няма да можете да направите вярна преценка, как е най-добре да постъпите в затрудняваща Ви и объркана семейна ситуация. По-добре е да се презастраховате и да проявите по-голяма търпимост, отколкото да доказвате правотата си.

Продължение...

Хороскоп за 10.06.2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 09.06.2019

( Votes )
Овен
Като допълнение към обожанието, с което Ви обкръжават сегашните Ви поклонници, ще Ви се появят и нови „въздишащи”, надяващи се на Вашето внимание. Тъй като обожавате съревнованията, непременно им разкажете един за друг просто за да видите, какво ще излезе от цялата работа. Но ако сериозно се интересувате поне от един от тях, не позволявайте играта да бъде прекалено продължителна.

Продължение...

  

Страница 211 от 375

<< Начало < Предишна211212213214215216217218219220Следваща > Край >>