Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 01.05.2019

( Votes )
Овен
Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения момент е по-добре да откриете емоциите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неудобни ситуации, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, днес заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази ситуация, направете изследване , и ще откриете, че в крайна сметка нищо не е така страшно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата романтична страна. От тях може да получите важни уроци, стига само да ги наблюдавате известно време в действие.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.04.2019

( Votes )
Овен
През този ден ще се чувствате доста уморени, така не е за препоръчва да си уреждате срещи. Очакванията на любимия Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в интерес на истината, доводи от типа:Боли ме главата” , няма да са Ви много от полза...

Продължение...

 

Хороскоп за 29.04.2019

( Votes )
Овен
Днешният ден ще постави началото на нещо. Може би на лицето( съвсем малко повече от необходимото) ще се задържи усмивка, или ръкостискането ще се окаже приятно силно. Каквато и форма да има тази промяна, днес много ясно ще я усетите. Изчакайте знака, че ситуацията се подобрява, а след това направете своя ход. Оставете настрани колебанията! Забравете за всички свои предишни изисквания, което може да се счита за доказателство. Днес това не Ви е нужно. Ако чакате прекалено дълго, може да се окаже, че сте изпуснали тази възможност.

Продължение...

  

Хороскоп за 28.04.2019

( Votes )
Овен
Денят ще Ви донесе среща, която тайно сте желали, но сте се страхували. Ще напомнят за себе си хора, които някога са играли много важна роля в живота Ви. За възстановяване на отношенията сега не може и дума да става, но много Ви се иска, да направите максимално възможното добро впечатление. Не се престаравайте: Вашите опити ще предизвикат по-скоро насмешка, отколкото възхищение. С парите оперирайте много предпазливо и не допускайте празни и необмислени харчове. Вероятността за неудачни покупки е много голяма. Не е изключено и да се загубят важни документи. Вечерта са възможни неприятни известия.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.04.2019

( Votes )
Овен
Днес Вашият любим човек обезателно ще Ви каже нещо важно, сериозно и удивително, за което никога не бихте се досетили без неговото подсказване. Постарйте се това нещо да го чуете и оцените по достойнство и да го запомните, за да го използвате - желателно в най-подходящите моменти.

Продължение...

  

Страница 217 от 375

<< Начало < Предишна211212213214215216217218219220Следваща > Край >>