Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 08.08.2018

( Votes )
Овен
Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате правилата, и едва ли някой ще успее да Ви вкара в ред. Провокирате конфликти, без да се замисляте за възможните последствия, а и говорите всичко, което Ви мине през ум. Тези, които Ви заобикалят, едва ли ще Ви простят такова поведение. Вероятни са финансови трудности. Хората, които са Ви обещали подкрепа, не могат да удържат на думата си и ще се наложи да се справяте със собствени усилия. Настроението Ви ще се разваля, , а жертва на Вашето раздразнение стават близките. Единственото, което може да помогне да се справите с негативните тенденции, това е чувството за хумор.

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 06 август – 12 август 2018

( Votes )
Овен
Увереността  в  собствените  сили, заедно  с  душевното  спокойствие  и  убедеността  в  това, че  правилно  сте  избрали  насоката  си  на  действие, ще  помогнат  да  преодолеете  възникващите  препятствия.  Във  вторник  не трябва  да  се  доверявате  безразборно  на  всички,  тък  лато  много  от  дадените  обещания  просто  няма  да  бъдат  изпълнени. Петък  ще  бъде  денят  за  контакти. Тогава  ще  се  срешнете  не  само  с  хора,  с  които  отдавна  не  сте  се  виждали, а  и  Ви  предстоят  нови  запознанства.  В  събота  се  постарайте  да  прекарате  вечерта  с  любимия  човек, защото  в  противен  случай  и  при   двамата  може  да  се  появят  поводи  за  ревност.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.08.2018

( Votes )
Овен
Енергията е много ценен и ограничен ресурс, както показва чуждия опит. Вие определено трябва да помните това сега, когато става дума за Вашия собствен ентусиазъм и възможности. Разговор - това е верният подход и затова не се напрягайте излишно. Доста съблазнително е, да се включите във всичко, което се случва около Вас, но най-добре е да подтиснете този порив. Отделяйте внимание само на онова, което действително заслужава Вашето внимание.

Продължение...

  

Хороскоп за 06.08.2018

( Votes )
Овен
Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя гняв – разбира се, в сдържана форма, без каквото и да било физическо въздействие , ако това, разбира се, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си , агресия –това е , в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са постоянно добри и мили! Ужасно! Така че направете полезна услуга на себе си и на човека, с който постоянно се виждате: започнете да тренирате. Това ще Ви бъде твърде полезно.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.08.2018

( Votes )
Овен
През този ден ще Ви бъде тъжно. Перспективата да се поддадете на това настроение е примамлива, но не бива да го правите. Плачливото изражение на лицето не Ви украсява, дори и да Ви се струва, че печалният Ви профил в огледалото не изглежда зле.

Продължение...

  

Страница 252 от 375

<< Начало < Предишна251252253254255256257258259260Следваща > Край >>