Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 27.06.2018

( Votes )
Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.06.2018

( Votes )
Овен
Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъе ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Продължение...

 

Хороскоп за 25.06.2018

( Votes )
Овен
Очаква Ви един доста неспокоен ден. Може временно да загубите увереност в себе си, да станете прекалено впечатлителни, чувствителни и раними. Освен това ще се появят неочаквани, но не лишени от основания подозрения, засягащи поведението на близките. Изглежда че хората, на които сте свикнали да се доверявате, не са съвсем откровени с Вас. Повишава се нивото на Вашата метеочувствителност, възможно е влошаване на самочувствието. Не е желателно посещаването на шумни светски мероприятия, изискващи точно съблюдаване на правилата и етикета.

Продължение...

  

Хороскоп за 24.06.2018

( Votes )
Овен
Трябва да се настроите на миролюбива вълна. Този ден ще изисква спокойно и премерено отношение към много сложни въпроси. Вие сте готови да избухнете в момента, в който си дадете сметка, че нещо не е по Вашему, и сте готови да се сражавате ,без да щадите дори и своите съюзници. Днес трябва да се занимавате с нещо сериозно, увлекателно и важно. Само при това положение ще можете да използвате своята енергия „за мирни цели”. Така че , намерете си достойна работа и се съсредоточете в нея. Това е начинът, да избегнете конфликти с хора, които са Ви скъпи

Продължение...

 

Хороскоп за 23.06.2018

( Votes )
Овен
Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако имате възможност, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и добро настроение ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е трудно оперативно да се договорите с партньорите по бизнес, да преминете тест , изпит, събеседване, да напишете или изпратите писмо, или да позвъните по телефона. Денят създава прекрасни условия за литературно-художествена работа, а също и за различни технически операции и работа с текстове (като например коригиране, редактиране, оптимизиране).

Продължение...

  

Страница 258 от 375

<< Начало < Предишна251252253254255256257258259260Следваща > Край >>