Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 13.06.2018

( Votes )
Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 11юни – 17 юни 2018

( Votes )
Овен
Ще  се  радвате  на  творческо  вдъхновение,  но  битовите  въпроси  ще  решавате  с  проблеми. Все-пак  направете  усилие!       Концентрирайте  се  в  най-важното, пък  второстепенните  неща  нека  почакат. Стремежът  и  своята  войнственост  ще  е по-добре  да  задържите  за  четвъртък, макар  и  да  изглежда, че  те  Ви  придават особено  очарование. В края  на  седмицата се  опитайте  да  съкратите  работния  ден  до  разумен  минимум. Крайно  време  е, да  помислите  за  отпуск  и  да  си  направите  резервация, или  поне  се  постарайте  да  решите  на  къде  ще  пътувате.  През  почивните  дни  се  постарайте  да  си  отдъхнете  от домашните задължения.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.06.2018

( Votes )
Овен
През това денонощие не владеете прекалено добре ситуацията, особено ако принадлежите към типичните представители на своя знак. Препоръчва се, да се въздържате от всякакви важни начинания. Ако участието Ви в официални мероприятия или рутинния работен процес се явява за Вас необходимост и не можете да го избегнете, опитайте се да акцентувате на неочакваните, тайни или смешни особености на Вашата работа, но не бъдете прекалено сериозни. Ако Ви посети творческо вдъхновение, ще бъдете в състояние изцяло да се потопите в уединена работа.

Продължение...

  

Хороскоп за 11.06.2018

( Votes )
Овен
Днес ще Ви се прииска да обърнете страницата и да започнете нов живот. Възможно е Вашия любим човек да влезе в новия Ви живот заедно с Вас, а може това и да не стане. Всичко зависи както от неговото, така и от Вашето желание. Честно и за себе си и за него опишете перспективите за подобно събитеие, и решете какво да правите.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.06.2018

( Votes )
Овен
Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да намерите друг начин за постигане на целта. Ако обектът на Вашите въздишки със завидно упортсво не реагира на Вашите подаръци и картички, може би трябва да помислите за друга тактика? Например днес да го помъчите с мълчание и хладност. Как ли ще се чувства без Вас?

Продължение...

  

Страница 260 от 375

<< Начало < Предишна251252253254255256257258259260Следваща > Край >>