Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за четвъртък 16 февруари 2023 (16.02.2023)

( Votes )

Овен

Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?...

Продължение...

 

Хороскоп за сряда 15 февруари 2023 (15.02.2023)

( Votes )

Овен

През този ден всяка промяна на изражението на лицето на Вашата половинка ще тълкувате като някакво разочарование и неудоволствие, разстоянието от които до раздялата е само една крачка. Ако тълкувате нещата по точно такъв начин, непременно това ще се случи – рано или късно.Може би е по-добре да не се занимавате с провокация?

Продължение...

 

Хороскоп за вторник 14 февруари 2023 (14.02.2023)

( Votes )

Овен

През този ден ще Ви бъде тъжно. Перспективата да се поддадете на това настроение е примамлива, но не бива да го правите. Плачливото изражение на лицето не Ви украсява, дори и да Ви се струва, че печалният Ви профил в огледалото не изглежда зле.

Продължение...

  

Хороскоп за понеделник 13 февруари 2023 (13.02.2023)

( Votes )

Овен

Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Продължение...

 

Хороскоп за неделя 12 февруари 2023 (12.02.2023)

( Votes )

Овен

Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак... И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Продължение...

  

Страница 51 от 375

<< Начало < Предишна51525354555657585960Следваща > Край >>